Logo thuisintwente.nl


Reuring in ‘t Reggedal is een muziektheater voorstelling over ’t vergeten heden & verleden van Nijverdal. Foto: Archief Nijverdal
Reuring in ‘t Reggedal is een muziektheater voorstelling over ’t vergeten heden & verleden van Nijverdal. Foto: Archief Nijverdal

Nieuw: Reuring in 't Reggedal: Muzikale theatervoorstelling

Nijverdal - De muziektheatervoorstelling Reuring in 't Reggedal van KSW is van 12 tot en met 22 september zien in Nijverdal. De productie is een muziektheatervoorstelling over het vergeten heden en verleden van Nijverdal.

Het initiatief voor deze voorstelling komt van muziekvereniging KSW uit Nijverdal. In samenwerking met het creatieve team van onder meer Het Verzet Kraakt en STORK! zal de voorstelling in september het levenslicht zien.

De locatie voor de voorstelling is het buitenterrein van Het Ravijn in Nijverdal.

In samenwerking met Gerard Cornelisse (producent van onder meer Het Verzet Kraakt en STORK!), Jasper Verheugd, Jan Tekstra en Ellen Kremers wordt de voorstelling komende periode verder vormgegeven. Hetzelfde team is ook verantwoordelijk geweest voor de creatieve invulling van de voorstellingen van Katoen en Nu, Het Verzet Kraakt en STORK!

Muziekvereniging KSW brengt tijdens de voorstelling in Nijverdal de muziek live ten gehore. Dit staat onder leiding van Bert Pfeiffer die sinds december 2013 de leiding heeft over het orkest.

De kaartverkoop van de voorstelling is nog niet gestart. Later dit jaar wordt er begonnen met de kaartverkoop en geeft de organisatie hier meer informatie over.


Muziekvereniging KSW is opgericht op 15 april 1882. Het was destijds een bedrijfsorkest van de toenmalige Koninklijke Stoom Weverij en is de oudste vereniging uit Nijverdal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden