Logo thuisintwente.nl


Zangeres Maan is een van de toppers tijdens Hengevelde.
Zangeres Maan is een van de toppers tijdens Hengevelde. (Foto: Boekingskantoor Jan Vis)

Maan en dj Tony toppers op feesten Hengevelde

Hengevelde - Met meer dan twintig verschillende acts op zes podia zit de zaterdagavond van Hengevelde op 22 juni vol. Zo is met showbizzkoppel Maan en dj Tony Junior de top van de Nederlandse hiphop en dance al vertegenwoordigd, Kris Kross Amsterdam en Mental Theo doen er nog een schepje bovenop.

"We hebben weer een sterk programma staan", zegt voorzitter Kasper Put tevreden. "Op zondag hebben we ook nog Davina Michelle, straattheater en een oldtimershow. De grootste artiest van het weekend mogen we helaas nog niet bekend maken."

Opnieuw heeft Hengevelde ingezet op veel artiesten in verschillende genres. "We doen dit al een aantal jaar en we merken dat dit goed werkt", zegt Put. "Daarnaast investeren we veel in de aankleding van onze verschillende podia. Het publiek wil tegenwoordig iets te kiezen hebben, dus dan bieden wij dat."
Het grote buitenpodium is op de tweede zaterdag een walhalla voor liefhebbers van hiphop en dance. "Kris Kross Amsterdam, Maan en Tony Junior zijn enorm populair op dit moment, en de oldskool hardcore van Mental Theo gaat nog altijd hard. Deze mix gaat wel aanslaan," zo gaat Put verder over het programma.

De aanpak met verschillende thema's op verschillende podia blijft gehandhaafd. "Maar we blijven uiteraard wel vernieuwen", aldus de voorzitter. "Zo hebben we ons Balkan Beach flink uitgebreid. Hier spelen live-bands en dj's muziek uit alle uithoeken van de wereld. Boomshakalak Soundsystem brengt reggae, Los Paja Brava zeer dansbare surf met latin-invloeden, Pim Pam Pompen mixed balkan met beats en Ooostblok spoelt gypsy weg met een flinke slok wodka.''

Nieuw is dit jaar BaRRR BizaRRR. Hier geeft de Loco Loco Disco Show een feest compleet met danseressen, Trafassi, plaksnorren, LUV en Danny Panadero. "LUV is weer bij elkaar en gaan zelfs nieuwe muziek opnemen, dat is natuurlijk te gek. Trafassi en Danny Panadero maken het feest compleet. Verder kun je dit jaar stappen in 'Olde Pekela'. De bekende radiozender draait hier op verzoek piratenkrakers in de gezellige oudbruine veenkoloniale sfeer. Daarnaast is er voor fans van Duitse partyschlagers het Mallorca Minipark.''

De kaartverkoop voor de feesten op 14, 15, 16 en 21, 22, 23 juni is inmiddels gestart. Zie www.hengevelde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden