Logo thuisintwente.nl


Wie wil weten waar Bianca Tonen van Bianca Tonen Praktijk voor Rust en Gezondheid nu is gevestigd, kan naar een van haar open dagen.
Wie wil weten waar Bianca Tonen van Bianca Tonen Praktijk voor Rust en Gezondheid nu is gevestigd, kan naar een van haar open dagen. (Foto: )

Verhuizing praktijk Biana Tonen reden voor feestje: twee open dagen

Hengelo - Bianca Tonen van Bianca Tonen Praktijk voor Rust en Gezondheid houdt op donderdag 9 mei (16.00 tot 20.00 uur) en zaterdag 11 mei (van 9.30 tot 13.00 uur) open dagen. Dit omdat zij is verhuisd van de Oude Boekeloseweg naar de Paulinastaat 9 in Hengelo.

De aanleiding hiervoor was dat zij eerder privé ergens in Hengelo woonde in een bovenwoning waar geen ruimte was om praktijk te houden. Het voldeed niet aan de kwaliteitseisen waar zij wettelijk verplicht is om aan te voldoen. ''Dat was dan ook de reden waarom ik bijna vier jaar gevestigd was aan de Oude Boekeloseweg in Hengelo'', zo legt Bianca uit.

Na aantal jaar privé op een plek te hebben gewoond waar zij haar draai niet kon vinden en nog steeds niet thuis voelde, was het moment eindelijk daar dat zij in december vorig jaar een woning kreeg te zien waar ze springend van blijdschap na de eerste bezichtiging weer naar huis ging. ''Zal ik hem krijgen of niet? Spanning steeg ten top en ja! Daar was het verlossende woord.''

De reacties die volgden na de verhuizing waren volgens Bianca: ''Wow! Jij zit hier op je plek. Jeetje, je bent hier veel krachtiger. De behandeling heeft veel meer impact op mij dan voorheen. Wat zit je in een mooie buurt en een mooie verzorgde en lichte praktijk heb je nu.'' Buitenom dat dit mooie reacties zijn, krijgt Bianca nu steeds vaker te horen van de nieuwe stroom cliënten: ''Ik ben zoo blij dat ik jou ontmoet, ik wil echt alleen maar naar jou.''

Bianca: ''Dit alles is bij elkaar een mooie gelegenheid om de praktijk toch op feestelijke wijze aan iedereen te laten zien tijdens de open dagen.''
Wat deze dagen bijzonder maakt is dat Bianca haar nieuwe techniek laat zien. Namelijk tenen lezen. ''Net als bij handlezen kun je veel uit de tenen halen. Namelijk je persoonlijkheid, karakter en ook je gedrag. Een welkome aanvulling in de praktijk.'' Van alle tenen die gelezen worden, mag de eigenaar van de tenen een vrije bijdrage geven ten behoeven van de Nije stichting. De gehele opbrengst gaat daar naar toe.

Aanmelden voor een van de open dagen kan door een e-mail te sturen naar info@biancatonen.nl met daarin vermelding van naam, hoeveel personen en donderdag of zaterdag.


Bianca Tonen - Praktijk voor Rust en Gezondheid ligt aan de Paulinastraat 9 in Hengelo. Zie ook www.biancatonen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden