Logo thuisintwente.nl


Britt is stylist bij Woon en Slaap en geeft interieurtips.
Britt is stylist bij Woon en Slaap en geeft interieurtips. (Foto: )

De toptip van stylist Britt: 'Mooie raambekleding'

Britt Rikkert is stylist bij Woon & Slaap Almelo en Enschede. In deze column geeft ze tips voor het interieur.

Wat je ook bedenkt voor de inrichting van je interieur, raambekleding is en blijft een belangrijke sfeermaker in je huis.
De raambekleding moet haast vanzelfsprekend aansluiten bij de style van je woonkamer, maar in de meeste gevallen moet het toch ook een functionele factor hebben. Functioneel, óf alleen maar mooi - daar kun je voor kiezen. Maar allebei kan natuurlijk ook!

Kies je voor een jaloezie, dan heb je direct veel functionele voordelen. Denk hierbij aan het verstellen van de jaloezie bij dag- en zonlicht, dat doe je in een handomdraai.

Houten jaloezieën worden veelal toegepast binnen een landelijk of industrieel interieur. Aluminium zul je eerder zien in een strakke en moderne inrichting.

Uiteraard zijn er nog veel meer opties. Het kan beslist geen kwaad om je goed te verdiepen in de verschillende soorten raambekleding die voorhanden zijn.

Neem de meest interessante opties maar eens mee naar huis om daar te kijken hoe het in de ruimte tot zijn recht komt en dan kun je vast een betere beslissing nemen.

Een filmpje staat op Facebook van Woon & Slaap en www.woonenslaap.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden