Logo thuisintwente.nl


Ook de zijspannen zijn weer present tijdens de jaarlijkse klassieker motorrace van motor- en automobielclub De Holterberg.
Ook de zijspannen zijn weer present tijdens de jaarlijkse klassieker motorrace van motor- en automobielclub De Holterberg. (Foto: )

Heerlijk genieten van klassieke motoren

Holten - De voorbereidingen voor de jaarlijkse klassieker motorrace van motor- en automobielclub De Holterberg op koningsdag zaterdag 27 april zijn in volle gang. Veel blijft bij het oude en dus staat de Beusebergring in Holten traditioneel weer bol staan van de klassieke-motorsport.

Het deelnemersveld wordt verdeeld in acht verschillende klassen en ze rijden allemaal twee manches. Na het succes van vorig jaar zijn de zijspannen ook dit jaar weer van de partij. ''En om u alvast een beetje lekker te maken, noemen we wat merken van de deelnemende motoren zoals Norton, BSA, Eijsink, MV Agusta, Aermacchi, Sparta, NSU, BMW, Van Veen Kreidler en Jamati'', zo laat een woordvoerder van de organisatie weten. ''Alleen al voor het geluid is een bezoek op koningsdag aan de Beusebergring ongetwijfeld de moeite waard. De ware liefhebber van oude motoren kan hier zijn hart op halen.''

Het centrale punt is clubgebouw 't Stuurhuus. van MAC De Holterberg waar onder meer clubleden een speciale brommerschuur inrichten. Verder zijn er diverse gasten uitgenodigd met een keur aan bijzondere motoren. De dag begint om 10.15 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden