Logo thuisintwente.nl


Het voormalige ZooPark Metelen is helemaal omgetoverd tot Dino Zoo Metelen. Op Goede Vrijdag is de opening.
Het voormalige ZooPark Metelen is helemaal omgetoverd tot Dino Zoo Metelen. Op Goede Vrijdag is de opening. (Foto: )

Dino's bestaan echt in Dino Zoo Metelen: Opening op Goede Vrijdag 19 april

Metelen - In het voormalige ZooPark Metelen op de Metelerheide vlak over de grens in Duitsland keert het leven terug. Voor de eerste keer worden dan de dinosaurussen in de Dino Zoo Metelen tot leven gebracht. Op goede vrijdag 19 april om 10.00 uur vindt de grote opening van het gloednieuwe Dino Zoo Metelen plaats.

Berthine van der Woude, die de Dino Zoo leidt, heeft met haar team het park voorzien van levensgrote dinosauriërs.

Bezoekers kunnen zich vergapen aan de dinosaurussen die door het maken van geluiden en bewegingen levensecht lijken. Terwijl de kinderen op verschillende speeltoestellen (zoals een dinoglijbaan) spelen en klimmen kunnen de ouders rustig genieten van de prachtige omgeving op een van de dinosaurusbanken.
Voor de jonge archeologen zijn er fossiele dinosaurusbotten uit te graven en kunnen de kinderen goud zeven in de Gold Rush.

"Het bijzondere aan Dino Zoo Metelen is dat de bezoekers geen entree en geen parkeergeld betalen", zegt Berthine. "Je koopt een tegoedbon ter waarde van 6 euro per persoon - ongeacht leeftijd - bij binnenkomst van het park, die je vervolgens op deze dag vrij kunt besteden in zowel de horeca als de souvenirshop.''

Naast de dinosauriërs, kunnen ook levende dieren worden gezien in Dino Zoo Metelen. Momenteel kunnen bezoekers het gedrag observeren van damherten, dwerg schapen, geiten en nandoes. "De komende weken zullen nog meer echte dieren gaan verwelkomen in ons park", vertelt Berthine.

Dino Zoo Metelen is voor alle belangstellenden van 10.00 tot 18.00 uur geopend op de openingsdagen. En die openingsdagen veel meer informatie staat op de website www.dinozoo-metelen.com.

Maak kans op vrijkaarten!
Lezers van Thuis in Twente maken kans tien vrijkaarten. Kans maken op twee van de tien kaarten? Stuur dan een e-mail naar thuisintwente@persgroep.nl. Zet in het onderwerpveld 'Dinopark'. Vergeet niet uw naam en e-mailadres.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden