Logo thuisintwente.nl


In Ootmarsum wordt op zondag 7 april de rode loper uitgelegd voor Fashion Sunday.
In Ootmarsum wordt op zondag 7 april de rode loper uitgelegd voor Fashion Sunday. (Foto: )

Fashion Sunday in Ootmarsum zet voorjaarsmode centraal

Ootmarsum - Door het centrum van Ootmarsum wordt zondag 7 april de rode loper uitgerold voor het modespektakel Fashion Sunday.

Op de catwalk bieden deelnemende modezaken in het voor- en najaar een sfeervolle gelegenheid om de nieuwste trends voor het najaar op modegebied voor dames, heren en kinderen te presenteren. Meer dan honderd mannequins en dressmen vinden hun weg op de rode loper van 600 meter die dwars door de pittoreske straatjes en langs de vele terrasjes voert.

Fashion Sunday mag inmiddels een traditie worden genoemd. Het cultuurhistorische stadje mag zich in het voor- en najaar dan ook verheugen op een grote stroom publiek tijdens dit modische evenement. Zondag 7 april komen wederom de laatste trends in kleding en accessoires, modekleuren en collecties van de negentien deelnemende modezaken in de spotlights te staan.

Het publiek kan tijdens Fashion Sunday drie modeshows bijwonen. Die beginnen op verschillende tijden en wel om 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

Ladyspeaker tijdens de shows is Ellen Verduin. Een dj verzorgt deze middag de muziek zowel tijdens de shows als ervoor en erna.

De rode loper start op de Markt in Ootmarsum, vandaar gaat deze een stuk de Marktstraat in loopt en vervolgens via het Kerkplein, de Grotestraat en de Schildstraat om op de Markt te eindigen.

Meer berichten