Logo thuisintwente.nl


Het team van Event Creators tijdens de bekendmaking van de nominatie. Foto: Event Creators
Het team van Event Creators tijdens de bekendmaking van de nominatie. Foto: Event Creators

Wint Event Creators de Gouden Giraffe?

Weerselo - Het evenementenbureau Event Creators uit Weerselo, dat door het hele land evenementen houdt voor de zakelijke markt, is genomineerd voor de Gouden Giraffe.

De Gouden Giraffe is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan evenementenbureaus die hun nek uitsteken op het gebied van live evenementen en beleving.

Event Creators maakt kans op een Gouden Giraffe met het evenement 'Probo festival' en is officieel genomineerd in de categorie 'Relatie events'.

Het festival werd door het evenementenbureau uit Weerselo gehouden in opdracht van de Dokkumer print producent Probo. Het evenement was voor de opdrachtgever een groot succes omdat Event Creators door middel van een doordachte campagne een gedragsverandering wist te realiseren bij de bezoekers.

Op maandag 1 april vindt de spectaculaire awardshow plaats in Utrecht. Het Jaarbeurs Beatrix Theater is deze dag het middelpunt van de Nederlandse evenementenbranche. Alle genomineerden krijgen in de middag kort de kans om het concept nog een laatste keer kracht bij te zetten en de jury te overtuigen.

De Gouden Giraffe wordt sinds 1994 uitgereikt aan de beste zakelijke evenementen.

.

Meer berichten