Logo thuisintwente.nl


Pieter Huiskes, Jolanda Oude Hendrikman en Justin Verver vormen de directie van OH Marketing & Strategie.
Pieter Huiskes, Jolanda Oude Hendrikman en Justin Verver vormen de directie van OH Marketing & Strategie. (Foto: )

OH Marketing & Strategie groeit als kool: uitbreiding

Wierden - OH Marketing & Strategie bestond vorig jaar tien jaar. Inmiddels valt er bij het bedrijf uit Wierden opnieuw iets te vieren: de directie is uitgebreid en het team groeit als kool.

Inmiddels heeft OH al zestien medewerkers met daarnaast nog een grote flexibele schil. Jolanda Oude Hendrikman, oprichtster van het bureau: "Door de groei liep ik ook tegen zaken aan die niet echt bij mij pasten. Toch wordt er van je verwacht dat je als ondernemer bijvoorbeeld de dagelijkse gang van zaken en administratie aanstuurt. Terwijl ik juist vooral met mijn vak bezig wil zijn en mooie dingen wil bedenken samen met onze klanten. Hoog tijd dus voor een uitbreiding van de directie."

Justin Verver en Pieter Huiskes maken de driekoppige directie compleet. Beiden werkten al bij OH. De rolverdeling is heel duidelijk: Jolanda zal zich met name bezighouden met de creatieve kant, Justin met de operationele kant en Pieter met administratieve zaken. Dit alles met als doel OH naar een nog hoger niveau brengen en samen aan nog meer mooie projecten werken.

Justin: "Al sinds ik hier begon, ga ik met veel plezier naar mijn werk. En al op mijn eerste dag heb ik tegen Jolanda gezegd dat ik ooit graag wilde ondernemen. Daar heeft ze me aan gehouden, haha! Het zit in mijn aard dat ik graag dingen regel en dat ging hier op de zaak als vanzelf. We hebben het nu formeel gemaakt door mijn directierol, maar in principe verandert er niet veel aan wat ik hier doe. We gaan gewoon door."

Huiskes vindt het vooral prettig dat de directieleden elkaar moeiteloos aanvullen: "We zitten niet in elkaars vaarwater, maar versterken elkaar juist. Jolanda is veel buiten de deur en Justin is meestal op de zaak. Zo kunnen we onze klanten beter helpen op allerlei gebieden. Voor de continuïteit is het ook beter dat we met zijn drieën zijn. Daardoor heeft Jolanda voor het eerst drie weken vakantie kunnen nemen!"

Volgens Jolanda Oude Hendrikman is de uitbreiding van de directie een logische stap richting de toekomst: "Ruim tien jaar geleden begon ik voor mezelf in een hoekje van de woonkamer. Anderhalf jaar later kwam de eerste medewerker, Koen, die nu nog steeds bij ons werkt en leiding geeft aan de studio. Naast Koen hebben we nu Marlyn, die leiding geeft aan de marketingkant van ons bedrijf. Dat geeft ook wel de verschuiving aan die we geleidelijk hebben doorgemaakt: van papieren reclame-uitingen naar veel meer strategie en online marketing. Dat komt helemaal goed in de toekomst, vooral omdat we nu met Justin en Pieter meer expertise aan boord hebben op directieniveau."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden