Foto:

Fandag FC Twente met activiteiten voor iedereen

Enschede - In winkelcentrum De Klanderij-Twentec in de Enschedese vindt op zondag 7 april tussen 12.00 en 17.00 uur de FC Twente fandag plaats.

Om 12.00 uur wordt het startschot gegeven en vinden er activiteiten plaats. Ook enkele spelers van FC Twente brengen een bezoek aan de fandag. Voor supporters is dit de kans foto's en handtekeningen te scoren of misschien wel een balletje met hen te trappen.

Nieuw dit jaar wordt een live persconferentie met spelers van FC Twente en een heuse FC Twente speurtocht waarin de deelnemers in alle winkels komen van de Klanderij-Twentec. Tijdens de fandag zijn er diverse acties en kunnen er prijzen worden gewonnen, waaronder een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd van FC Twente, wedstrijdshirts en wedstrijdkaarten. Verder zijn er drie prijzen te winnen bij de grote speurtocht.
Op het Van Heekplein staat tijdens deze koopzondag een stormbaan, voor de jongste fans springkussens en kan men deelnemen aan verschillende voetbalactiviteiten van de FC Twente Kidsclub.

Ook kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de spelersbus en een potje FIFA spelen in de Klanderij. Vele vriendjes van de FC Twente Kidsclub zijn er ook bij.

In aanloop naar de fandag bevindt zich in de Klanderij een FC Twente pop-upstore.

En natuurlijk is Rossie, de mascotte van de Kidsclub, ook aanwezig en spelerskaarten uitdelen.

Meer berichten