Logo thuisintwente.nl


In het Avonturenpark is het altijd feest. Foto: Jan Broekman
In het Avonturenpark is het altijd feest. Foto: Jan Broekman (Foto: Jan Broekman)

De botsauto's komen terug in Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn - Avonturenpark Hellendoorn bevestigt de terugkeer van de botsauto's. De komst van de overdekte attractie Fort KnalKruit zorgt ervoor dat het piratengebied straks vier attracties telt.

In de jaren zeventig en tachtig waren er al eerder botsauto's in het Avonturenpark te bewonderen. In 1989 maakten ze plaats voor het theater waar destijds de Magical Monkey Show te zien was.

René Peul van Avonturenpark is trots op de uitbreiding: ''We vinden het geweldig dat we naast Baba's Ruimtereis nog een nieuwe attractie openen komend seizoen. Baba's Ruimtereis, een vrije valattractie, is speciaal voor de allerkleinste avonturiers in Dreumesland. Fort KnalKruit is geschikt voor kinderen, ouders en grootouders."

Fort KnalKruit wordt een volledig overdekte attractie met twee elektrische vloeren en gloednieuwe botsauto's. Naast de reguliere botsauto's komt er een apart gedeelte waar de kleinste avonturiers zonder al teveel knalwerk hun rondjes kunnen rijden. Hierdoor wordt Fort KnalKruit een attractie die geschikt is voor de hele familie.

Meer berichten