Logo thuisintwente.nl


In de Gieterij van het ROC in Hengelo vindt donderdag 7 februari de Twentse Vakantiebeurs plaats.
In de Gieterij van het ROC in Hengelo vindt donderdag 7 februari de Twentse Vakantiebeurs plaats. (Foto: )

Laat je inspireren op de Twentse Vakantiebeurs

Hengelo - De Twentse Vakantiebeurs vindt op donderdag 7 februari tussen 15.00 en 21.00 uur plaats in de Gieterij van ROC van Twente in Hengelo.

Deze gemoedelijke, kleinschalige en gratis toegankelijke vakantiebeurs is bedoeld voor iedereen die graag uitgebreide informatie en persoonlijk advies ontvangt over diverse vakantiebestemmingen.

Op de Twentse Vakantiebeurs kunnen mensen informatie krijgen over hun ultieme vakantie. In de Gieterij van Twente worden bezoekers ontvangen door studenten van de opleidingen Travel & Hospitality. Daarna kunnen circa 25 stands bezocht worden met uitgebreide informatie over bestemmingen van over heel de wereld. Bij elke stand worden hapjes en/of drankjes uit het desbetreffende land geserveerd.

Touroperators en reisbureaus van onder meer TUI Cruises, Rent a Tent, Face to Face Travel, Tabula Rasa Travel en Actief door Europa (ADE) zijn aanwezig om direct een reis te boeken. Tussen 16.00 en 20.30 uur geeft een aantal van deze organisaties presentaties over diverse vakanties en bestemmingen.

Op de beurs is informatie te verkrijgen over zowel bekende als opkomende vakantiebestemmingen. De studenten vertellen bezoekers over Portugal en Zuid-Italië, maar er zijn ook stands over Kenia, Brazilië en de Dominicaanse Republiek. Tabula Rasa Travel geeft presentaties over Myanmar en Indonesië.
Voor studente Cynthia Veltman is de Twentse Vakantiebeurs een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken met Sri Lanka. Sinds het eind van de burgeroorlog in 2009 wordt het land steeds populairder als vakantiebestemming. Cynthia's vriend vluchtte vanwege de oorlog naar Nederland, waarna ze elkaar ontmoetten. Ondertussen weet ze veel over het land, de gebruiken en al het moois dat er te ontdekken is.

Zie voor meer informatie over de Twentse Vakantiebeurs facebook.com/rocvakantiebeurs

Meer berichten