Foto:

Medisch Centrum Best 'met een heerlijk kluchtig sausje'

Twente - Pak je ponskaart er vast bij, want een bezoek aan het ziekenhuis is nog nooit zo leuk geweest. Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van In de Vlaamsche Pot dit seizoen opnieuw een televisiehit op de planken. De klucht Medisch Centrum Best is een knipoog naar de populaire ziekenhuisserie uit de jaren negentig, Medisch Centrum West, en staat garant voor een avond onbezonnen lachen

. Ook Twente doet het gezelschap de komende periode verschillende keren aan: 7 februari in Oldenzaal (Stadstheater De Bond), 27 februari in Hengelo (Schouwburg), 1 maart in Haaksbergen (De Kappen), 9 maart in Almelo (Theaterhotel), 22 maart in Nijverdal (ZINiN Theater) en op 25 april in Goor (De Reggehof).

De rollen in Medisch Centrum Best worden vertolkt door Arijan 'Adje' van Bavel, Marloes van den Heuvel, Onno Innemee en Sabine Beens. Een flinke uitdaging, want de vier acteurs vertolken gezamenlijk vijftien rollen. Naast acteur is van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. "Met Medisch Centrum West als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk", aldus een enthousiaste Arijan. "Maar wie een vervolg op de serie verwacht, komt van een koude kermis thuis. Wij hebben er een heerlijk kluchtig sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot het gekste streekziekenhuis van Nederland!"

Zie ook de website www.theatervandeklucht.nl

Meer berichten