Logo thuisintwente.nl


Dana staat al dertig jaar op podia. Deze zomer viert ze in openluchttheater Brilmansdennen in Losser haar jubileum.
Dana staat al dertig jaar op podia. Deze zomer viert ze in openluchttheater Brilmansdennen in Losser haar jubileum. (Foto: )

Dana Winner viert dertigjarig artiestenjubileum groots in Losser

Losser - Evenementenorganisator Hans Spit viert dit jaar het vijftienjarig bestaan van zijn evenementenbureau. Na meerdere grote concerten in Nederland in onder meer de Rijnhal in Arnhem en in Oostenrijk in de Glendhofhal in Tirol, pakt Spit dit jubileumjaar speciaal groot uit in het openluchttheater Brilmansdennen in Losser met twee grote open airs: Schlagersterren en Dana Winner.

Das grosse Schlager open air vindt plaats op zaterdag 22 juni. In navolging van de grote open air met Andy Borg in 2018 wordt het dit jaar alleen maar groter, met nog meer internationale Schlagersterren en een grote lichtshow. Vanuit Duitsland komt stargast Olaf der Flipper. Dat is de frontzanger van de voormalige Flippers.
Uit Italië komt die avond schlagerstar Graziano en uit Oostenrijk reizen Sigrid und Marina naar Losser. Uit Nederland treedt Die Power Buam op, bekend van televisie van Immer wieder Sonntag.
De presentatie is wederom in handen van Gert Jan Oplaat uit Markelo. Voor dit Schlagerspektakel zijn buiten zitplaatsen nu ook staanplaatsen te verkrijgen.

In 2019 viert de Belgische Diva Dana Winner haar grote exclusieve dertigjarige jubileumfeest in de Lotto-Arena in België. Ook in Nederland is ze op het grote podium Brilmansdennen te vinden en wel op zaterdag 29 juni. ''Het belooft een interactieve show van circa 2.5 uur te worden waarin Dana samen met haar publiek haar carrière in de bloemetjes zal zetten'', zo laat Spit trots weten. ''Het is een uitgelezen kans om de parels uit haar repertoire van de afgelopen dertig jaar
live te herbeleven. Het wordt een concert dat, in combinatie met de ambiance van het openluchttheater, alleen maar kan uitmonden in een geweldige muzikale avond.'' Muzikaal wordt Dana niet, zoals bij haar theatertour begeleid door vier muzikanten, maar voor deze jubileumspecial komen er vanuit België speciaal vijftien muzikanten en een grote lichtshow met Dana mee voor dit eenmalige concert.''

Kaartverkoop voor beide concerten vindt plaats bij Primera Marcel in Losser en via de speciale website www.volksmuziek-events.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden