Munsterhuis luidt met flinke acties het jaar uit.
Munsterhuis luidt met flinke acties het jaar uit. (Foto: )

Bij Munsterhuis knallend jaar uit

Twente - Bij Munsterhuis gaan ze knallend het jaar uit. Bij alle filialen geven ze de laatste dagen van het jaar veel korting op geselecteerde demonstratie-auto's. Tijdens de 'zo-goed-als-nieuw-weken' kan men bijvoorbeeld een bijna nieuwe auto kopen voor de prijs van een occasion.

''De afgeprijsde auto's zijn demonstratie-auto's. Er is bijna niet in gereden en ze kunnen dus nog vele jaren mee", aldus Herald Oude Hendrikman, algemeen directeur van de Munsterhuis Groep.
De merken waar het om gaat zijn Renault, Dacia, Ferrari, Maserati, Jaguar en Land Rover. Deze zijn verdeeld over de showrooms van Munsterhuis Renault/Dacia in Hengelo, Enschede en Rijssen en de showrooms van Munsterhuis Sportscars (Ferrari en Maserati) en Munsterhuis Exclusief (Jaguar en Land Rover) in Hengelo.
Bij aankoop van een van de geselecteerde auto's krijgt men ook een vuurwerkvoucher ter waarde van 300 euro cadeau. Deze is vervolgens in te wisselen in de winkel of op de website van www.vuurwerkdiscount.nl en het vuurwerk kan worden opgehaald in een vuurwerkdiscount filiaal in Almelo, Wierden of Vriezenveen.

De auto's zijn te bekijken op de actiepagina op www.munsterhuis.nl en natuurlijk in de showroom. De actie loopt de hele maand december en betreft meer dan vijftig auto's.

Meer berichten