In de 'BTW Weg Ermee'-show regent het gunstige aanbiedingen bij Peterman.
In de 'BTW Weg Ermee'-show regent het gunstige aanbiedingen bij Peterman. (Foto: )

BTW-actie bij Peterman Autogroep: 'Het scheelt gewoon heel veel geld'

ENSCHEDE/OLDENZAAL - De laatste maand van het jaar is een gunstige periode om uit te kijken naar een andere auto. Zo kan de aanschaf van een mooie occasion bij Peterman Autogroep deze maand nog veel voordeel opleveren. In de 'BTW Weg Ermee'-show regent het gunstige aanbiedingen. Prima dus dat Peterman zowel in Oldenzaal als in Enschede ook nog eens extra ruime openingstijden kent.


Donderdag is de gebruikelijke koopavond tot 20.00 uur en dit keer is men ook op vrijdag tot acht uur 's avonds geopend. De maandag voor kerst zijn de bedrijven aan Spaansland 8 en de Essenlaan 19 van 9.00 tot 15.00 uur geopend. De BTW vrije aanbieding geldt tot en met 31 december en op die laatste dag van het jaar is men eveneens tot 15.00 uur geopend.


Alle tijd dus om eens goed rond te kijken naar alle mooie aanbiedingen. Peterman heeft verdeeld over beide bedrijven een ruime voorraad van zo'n 150 occasions staan. Een brede keuze daaruit is geselecteerd voor de speciale BTW-actie. Om voor elke mogelijkheid iets in huis te hebben, is er zelfs extra ingekocht. "We hebben inmiddels al een aantal jaar ervaring met onze BTW-actie", reageert men bij Peterman. "Twee keer per jaar bieden we deze kans en het is steeds weer een groot succes. Het scheelt gewoon heel veel geld en dat komt de koper natuurlijk goed uit. Voor ons is het een mooie gelegenheid de voorraad weer op te ruimen. Ook in verband met de nieuwe modellen voor het komende jaar. Zo komen er introducties van de nieuwe Toyota RAV4 en de nieuwe Toyota Corolla. Daarvoor kunnen geïnteresseerden zich via een mail naar info@peterman.nl al aanmelden."


Meestal biedt Peterman de gouden BTW-kans aan met Pasen en in de herfstvakantie. In de herfst werd dit keer op een andere wijze gestunt. "We zijn dealer voor Toyota en Lexus en voor de nieuwe auto's was in de herfst een actie gepland. Nu bieden we in de laatste weken van het jaar alsnog de gelegenheid om een auto zonder BTW aan te schaffen. De korting wordt na aftrek van de BPM op de vraagprijs gegeven en geldt alleen voor de geselecteerde occasions."

Voor het complete aanbod kunt u ook terecht op de website www.peterman.nl

Meer berichten