Het Twents Jeugd Symfonieorkest TJSO kerstconcerten in Hengelo en Goor.
Het Twents Jeugd Symfonieorkest TJSO kerstconcerten in Hengelo en Goor. (Foto: )

TJSO: 'Kerstconcerten waar het jeugdig elan vanaf spat'

Hengelo/Goor - Het Twents Jeugd Symfonieorkest TJSO onder leiding van dirigent Carl Wittrock geeft twee bijzondere kerstconcerten: In de Sint Lambertusbasiliek in Hengelo (14 december) en de Hofkerk in Goor (21 december) is iedereen vanaf 20.00 uur welkom.

''Wij zijn trots te kunnen melden dat er solistische bijdragen zijn van de 10-jarige pianovirtuoos Evander Eijsink, de sopraan Sandra Fluttert en celliste Jasmin Salama'', aldus een woordvoerder van de organisatie. ''Ook zal een groot jongerenkoor van Het Twickelcollege Hengelo en een combo haar medewerking verlenen.'' De presentatie is in handen van verteller Margot Vermeulen.

Het orkest presenteert samen met solisten, een koor en een combo naast een gevarieerd kerstrepertoire ook onder meer een deel uit het beroemde pianoconcert van Edvard Grieg het Ave Maria van Giulio Caccini en het lyrische Kol Nidrei van Max Bruch voor cello en orkest. Maar ook Do they know it's Christmastime at all wordt ten gehore gebracht. ''Het zijn kerstconcerten waar het jeugdig elan en muzikaal talent vanaf spat.''

Kaarten zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar info@tjso.nl .

Meer berichten