Foto: Picasa

Kerst rockt in heel Twente met ENorm

Enschede - Zoals elk jaar brengt ENorm op verschillende locaties in Twente en Duitsland een rockende kerst.

In het Duitse Oelde is het een buitenconcert op de kerstmarkt en in Vroomshoop en Oldenzaal een theaterconcert. Voor Kerst Met Ballen - Unplugged ga je naar de Grote Kerk in Enschede en de afsluiting in Metropool Enschede is een kerstfestival. Met stevige kerstklassiekers, bekende top 2000-songs en deels eigen werk tovert ENorm iedere locatie om in een muzikale huiskamer waar samen met het publiek kerst wordt gevierd.

Kerstmarkt, Oelde
-8 december

Zoals elk jaar start de Kerst Met Ballen-tour in Duitsland op zo'n twee uur rijden van Enschede. Al jaren verzorgt ENorm begin december dit concert op de gezellige kerstmarkt van Oelde. Met wafels en glühwein geniet het publiek in de open lucht van de drie uur durende kerstshow.

Het Punt, Vroomshoop
- 15 december

Theater Het Punt vormt het decor van de eerste Kerst Met Ballen-show in Twente. Bezoekers uit onder andere Vroomshoop, Den Ham en Almelo betreden dit jaar als eersten de muzikale huiskamer.

Grote Kerk, Enschede
- 20 december

Dit jaar is de tweede editie unplugged in de Grote Kerk op de Oude Markt. Het is een all-inclusive-avond waarbij drank en hapjes zijn inbegrepen.

De Bond, Oldenzaal
- 21 december

De Bond is al jaren een vaste stop in de Kerst Met Ballen-tour. Met de stoelen uit de zaal verandert het theater in een gezellige kerstkroeg van ENorm..

Metropool Enschede
- 22 december

Dit jaar maakt ENorm het programma voor Kerst Met Ballen breder door ruimte te geven aan jong en regionaal talent: de Festival Editie. In het nieuwe Metropool Enschede (voorheen Atak) wordt in meerdere zalen een gevarieerd programma aangeboden. De Grolschzaal wordt door ENorm omgetoverd in een muzikale huiskamer. In de Saxionzaal herleven de jaren zestig, zeventig en tachtig met medewerking van de bands Highway 61 en The Billy Bops. Een Nederlandstalige zanger sluit het programma af zodat men uit volle borst kan meezingen met Hollandse hits. In het Muziekcafé geven acts van de Popacademie Twente korte optredens. Het programma wordt afgewisseld met dj's, onder wie dj WhoKnows die reeds voor de vijfde keer zijn bijdrage levert aan Kerst Met Ballen.

Zie ook de website www.kerstmetballen.nl

Meer berichten