Foto:

Opruiming dankzij nieuw concept bij Woon & Slaap

Woon & Slaap aan de Woonboulevard begint op tweede kerstdag met een nieuwe winkelformule op de eerste etage. Om plek te maken is zaterdag al een grote opruiming gestart.

Almelo – Woon & Slaap timmert al vijftien jaar aan de weg en heeft zich een mooie marktpositie verworven in Twente, zo meldt eigenaar Joost Tiemersma. Maar het nieuwe concept dat er aan staat te komen, maakt het nog mooier. "Het is een winkelformule die nog niet in Almelo gevestigd is. Helaas kan ik nog geen naam noemen. Binnen twee weken hoop ik het bekend te maken. Het versterkt de aantrekkingskracht, zowel voor ons als voor de Woonboulevard. Het is echt een meerwaarde voor Almelo én voor Twente.''

Veel meer dan dat het een internationale keten is, kan Tiemersma nog niet kwijt. "Wij worden franchisenemer. Het nieuw concept komt op de eerste etage. Wij blijven met Woon & Slaap gewoon op de begane grond. Het versterkt elkaar.'' Woon & Slaap biedt niet alleen meubelen en decoraties aan, maar ook boxsprings en matrassen en raam- en vloerbekleding. De leegverkoop is 'giga', aldus Tiemersma. "Bedden, meubelen, vloeren: de complete inrichting. De kortingen gaan tot wel 80 procent.'' Woon & Slaap heeft ook een vestiging in Enschede.

Meer berichten