De musical The Addams Family kent een topcast met onder andere  Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. (foto: Ritchie Riekerk)
De musical The Addams Family kent een topcast met onder andere Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. (foto: Ritchie Riekerk) (Foto: Ritchie Riekerk)

Pak je korting: Hengelo heeft primeur megamusical The Addams Family

Hengelo - De try-outs van de musical The Addams Family vinden van 19 tot en met 25 november plaats in Schouwburg Hengelo. Vervolgens gaat de musical op tournee door het land. Lezers van Thuis in Twente kunnen met 15 euro korting naar de musical.

Het is de grootste reizende musical in Nederland. The Addams Family is een komische voorstelling met een heuse sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van The Addams Family een spraakmakende show.

The Addams Family is een productie van het Nederlandse bedrijf TEC Entertainment. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren onder meer Marjolein Teepen, Irene Kuiper en Terence van der Loo in deze spectaculaire productie vol macabere humor. De voorstelling vertelt geen zwaar of beladen verhaal, maar is komisch en bij vlagen zelfs hilarisch.

De Nederlandse bewerking van deze van oorsprong Amerikaanse musical is gemaakt door Jon van Eerd en voor de regie tekent de gerenommeerde theatermaker Paul Eenens (bekend van onder meer Was Getekend Annie M.G. Schmidt en Ciske de Rat). De muziek is live en de arrangementen zijn speciaal voor The Addams Family geschreven.

De excentrieke Addams Family is springlevend. De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere 'schatjes' Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater.

Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een 'doodnormaal' Hollands gezin. Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden.

Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

15 euro korting!
Speciaal voor u als lezer van Thuis in Twente ontvangt u 15 euro korting op tickets voor de musical The Addams Family.
Ga naar www.thuisintwente.nl/pagina/addams en reserveer snel!

Meer berichten