Foto:

'Wie stuurt Mark een echt verjaardagskaartje?'

Borne - Dit is Mark. Mark wordt zaterdag 28 jaar. Tot zover het goede nieuws. Zijn verjaardag wordt er namelijk eentje met een grijs randje. Mark krijgt nauwelijks verjaardagskaartjes. En zijn Twentse vrienden ziet hij die dag waarschijnlijk ook niet. Mark woont namelijk helemaal in Rotterdam.

Een Rotterdamse vriend - die heeft hij gelukkig ook - vroeg Thuis in Twente of wij geen oproep wilden plaatsen. Michael: "Mark is zo'n 5 jaar geleden vertrokken uit het gezellige Borne. Alles achter gelaten en zijn droom achterna gegaan; namelijk werken in de haven. Hij was altijd al gefascineerd van scheepsvervoer. Havenbaron wilde hij worden. Dat kan in Twente niet en daarom vertrok Mark naar Rotterdam."

Mark is iemand die graag kaartjes stuurt, maar zelf krijgt hij ze zelden. "Met digitale felicitaties en ansichtkaarten heeft hij niet zoveel. Vindt hij erg onpersoonlijk. Maar afgelopen jaren heeft hij vrijwel geen verjaardagskaarten ontvangen en dat ging hem erg aan het hart. Vandaar mijn bericht aan jullie", aldus Michael, die de vraag stelt namens 'De Vrienden van Mark'.

Wil je Mark verrassen? Stuur dan een kaart naar de Admiraal de Ruyterweg 287, 3031 AA in Rotterdam t.a.v. Mark

Meer berichten