Feest Klanderij en Twentec: Winkelcentra bestaan vijftien jaar

Enschede - Winkelcentrum De Klanderij en Winkelcentrum Twentec in Enschede vieren op zaterdag 27 en zondag 28 oktober feest. Beide centra bestaan deze maand vijftien jaar en dat mag niet onopgemerkt blijven.

Zo is er een winactie waar deelnemers 450 euro aan shoptegoed mee kunnen winnen. Doe een aankoop in de periode tot 27 oktober van tenminste 10 euro bij een van de winkeliers van de Klanderij of Twentec en vul de actieflyer in die verkrijgbaar is bij de winkeliers van de centra en deponeer deze in de brievenbus op het centrale plein in de Klanderij. Op zondag 28 oktober om 15.55 uur maken de dames van OG3NE bekend wie de winnaar is van het shoptegoed.

Het feest op zaterdag 27 en zondag 28 oktober vindt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. Alle bezoekers worden getrakteerd op wat lekkers en is er volop entertainment en muziek. ''Dé living statue van Nederland is te zien, een theatrale gekke paparazzifotograaf loopt rond, een bijzondere parade met uitzonderlijke steltlopers en andere fantasiefiguren en we hebben een heuse bingo. Nee, niet een traditionele, maar de hipste bingo van Nederland'', zo laat de organisatie weten. Verder zijn er allerlei gratis schoonheidsbehandeling en presenteert Manana Jewels zich. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij de workshop en de meneer Beer Kindershow.
Het feest wordt groots afgesloten met een optreden van OG3NE (foto).

Meer berichten