In De Kroon in Markelo vindt op zondag 14 oktober een bruidsbeurs plaats. Foto: Snijders fotografen
In De Kroon in Markelo vindt op zondag 14 oktober een bruidsbeurs plaats. Foto: Snijders fotografen (Foto: Snijdersfotografen)

Bruidsbeurs 2impressu met liefst twintig ondernemers

MARKELO - Tijdens de bruidsbeurs van 2impressu op zondag 14 oktober vinden twee modeshows plaats. Waar? Dat is De Kroon in Markelo.

''De verschillende bruidsjaponnen, kostuums en gelegenheidskleding worden geshowd in een bijzondere setting waar we verder nu nog niets over kunnen zeggen, maar het zal meer dan de moeite waard zijn om dit zelf te komen bekijken", vertellen Anja en Nicolette van 2impressu. ''Verder zijn er in totaal liefs twintig ondernemers die hun passie voor het vak delen; van fotograaf tot videograaf en van weddingcakebakkers tot bloemisten.'' Anja: ''Veel leveranciers zullen op geheel eigen wijze vorm kunnen geven aan jouw bruiloft zoals wij dat al jaren doen met onze bruidsjaponnen. Want die persoonlijke touch wil toch iedereen. Iedere standhouder zal met passie vertellen over hun vak.''

Kapper Hairtouch voorziet op deze dag modellen van een kapsel en de visagie van de modellen is in handen van Beautyboerderij Schipbeek.

Voor wie zich aanmeldt, staat er nog een goodiebag klaar boordevol tips, adviezen en presentjes voor de bruiloft.
De modeshows vinden om 13.00 en 15.00 plaats. De entree voor de beurs is gratis.
Aanmelden kan via info@2impressu.nl of 0547-363400.

De bruidsbeurs duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

Grand Café De Kroon ligt aan de Taets van Amerongenstraat 15 in Markelo.
Meer informatie over deze bruidsbeurs staat ook op de website .

Meer berichten