Foto: Martine de Klein

Snuffelen voor oranjeliefhebbers in Nijverdal

NIJVERDAL - In Zalencentrum Het Vischnet in Nijverdal wordt op zaterdag 13 oktober alweer voor de zeventiende keer de Royals Verzamelbeurs gehouden. Op dit evenement bieden de standhouders veel koningshuisartikelen aan.

''Mokken, glazen, borden, ansichtkaarten, foto's, lepeltjes; u kunt het zo gek niet verzinnen of u vindt wel iets van uw gading'', zo laat organisator Wilbert Slooijer (zelf een fanatiek verzamelaar) weten.
Bezoekers zullen volgens hem weer vanuit heel Nederland naar Nijverdal afreizen. ''Ook voor verzamelitems van buitenlandse vorstenhuizen kunt u hier terecht. Oranjeliefhebbers kunnen naar hartenlust snuffelen, kopen en verkopen.''

Er zijn volgens Slooijer veel mensen die verzamelen. ''Maar niet iedereen weet dat er jaarlijks drie specifieke beurzen zijn voor de koninklijk huisverzamelaars.''

De Royals Verzamelbeurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Zalencentrum het Vischnet bevindt zich aan de Grotestraat 70 in Nijverdal, naast de Vrije Evangelische Kerk. De toegangsprijs is 2,50 euro.

Meer informatie staat op de website www.royalsverzamelbeurs.nl.

Meer berichten