Logo thuisintwente.nl


Bianca Tonen is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Zij masseert honderd personen op vrijdag 7 en zaterdag 8 september in The Cee Spot in Enschede.
Bianca Tonen is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Zij masseert honderd personen op vrijdag 7 en zaterdag 8 september in The Cee Spot in Enschede. (Foto: )

Schrijf je nu nog in voor massagemarathon Bianca!

Enschede - Met een aantal plekken te gaan zit de massagemarathon van paramedisch natuurgeneeskundig therapeut Bianca Tonen helemaal vol. De massagestoel van Bianca biedt tijdens deze marathon, dat plaatsvindt op vrijdag 7 en zaterdag 8 september, plaats aan honderd bezoekers.

Aanleiding voor de marathon was een uitspraak van een klant, die zich afvroeg hoeveel mensen Tonen in 20 uur kon masseren. ''Voor ik het wist, heb ik het getal honderd geroepen. Een enorme uitdaging die ik graag aan ga'', vertelt ze.
Bezoekers bepalen zelf de hoogte van het bedrag dat zij betalen voor de ontspannende massage. De opbrengst van de marathon gaat naar stichting Wopit, een stichting die mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid op weg helpt met wonen en/of begeleiding.

Wopit geeft aan: ''WOPiT zal het ingezamelde geld inzetten ten behoeve van de participatie en sociale inclusie van onze doelgroep. We willen samen met onze members activiteiten houden om meer inclusie in de samenleving mogelijk te maken.''
Plaats van handeling is The Cee Spot, aan de Brouwerijstraat 1 in Enschede.
Inschrijven kan nog steeds. Kijk daarvoor op de website www.biancatonen.nl/social-massage-marathon-challenge-goed-doel.

Meer berichten