Kids@thepark: Alle kinderen van harte welkom

HENGELO - Het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo wordt op zaterdag 1 en zondag 2 september omgetoverd tot een gezellig familiepark tijdens de zesde editie van Kids@thepark.

''Kids@thepark is een ideale en gezellig dag met je gezin. De kinderen vermaken zich de hele dag in het park, ouders kunnen heerlijk rondkijken, shoppen en op het terras genieten van een hapje en een drankje'', zo laat de organisatie weten.

Er zijn vele kramen en tenten met uiteenlopende producten voor het gezin. Verder is er een groot podium met diverse optredens, zijn er modeshows, kinderworkshops, diverse sport- en spelactiviteiten, attracties en een wordt kids@thepark Got Talent gehouden. Wie nog mee wil doen aan de talentenjacht kan een e-mail sturen naar info@kidsatthepark.nl. Stuur daarbij een kort filmpje mee van de act.
Stichting kids@thepark is opgericht door Alina Kothman (Tikkie Trots), Kim Vollenbroek (Kids Villa Hengelo en Sport BSO Hengelo) en Tanja Heerbaart (eigenwijs gedrukt). ''Alle drie zijn we naast ondernemer in Hengelo ook moeder'', zo laten ze weten. ''En omdat we alle drie ons vakgebied rondom kinderen hebben en zelf wel eens naar een beurs gingen in het westen van het land, was het idee om een kinderlifestyleevent in Hengelo te houden al snel gemaakt. De afgelopen zomeredities waren stuk voor stuk geweldige edities met veel trouwe en nieuwe bezoekers. Daar zijn we erg blij mee, want daar doen doen we het voor.''

Beide dagen duren van 10.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis.

Zie ook de website www.kidsatthepark.nl

Meer berichten