Logo thuisintwente.nl


Scoor tijdens de open dag van Heracles Almelo natuurlijk ook een handtekening van een van de spelers.
Scoor tijdens de open dag van Heracles Almelo natuurlijk ook een handtekening van een van de spelers. (Foto: )

Open dag Heracles Almelo: wedstrijd tegen Jong Ajax

ALMELO - Na een kleine week getraind te hebben, maakt de selectie van Heracles Almelo zich op voor de eerste krachtmeting van het nieuwe seizoen. Traditioneel wordt dit eerste oefenduel afgewerkt op het terrein van AVC Heracles, waar de Almelose Selectie de tegenstander is.

Onder de noemer Almeloos Feestje kan men de nieuwbakken Heraclieden voor het eerst aan het werk zien. Het programma gaat na de wedstrijd nog even door in de feesttent.

Op zaterdag 7 juli wordt er om 14.30 uur afgetrapt. Voorafgaand kunnen bezoekers al terecht voor een drankje of een ijsje voor de kinderen. Na afloop is er voldoende ruimte om de spelers te ontmoeten, een handtekening en/of foto te scoren of gewoon nog even rustig na te praten over de wedstrijd. De borrel duurt tot 20.00 uur duren.

De Almelose selectie bestaat uit een afvaardiging van de negen Almelose amateurverenigingen. Dit samengestelde gezelschap gaat tegenstand bieden aan de nieuwe selectie van Heracles Almelo. De nieuwe Duitse trainer Frank Wormuth heeft de beschikking over een groep die grotendeels bestaat uit spelers die al onder contract stonden in Almelo. Ook enkele nieuwelingen maken op het hoofdveld van AVC Heracles hun opwachting.
Kaarten voor deze wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa op het terrein van AVC Heracles aan de Verlengde Sportlaan 1 in Almelo. Voor volwassenen is de kaartprijs 7,50 en voor jeugd tot en met 16 jaar 2,50 euro.

De open dag van Heracles Almelo vindt plaats op zondag 15 juli. Om 11.00 uur gaan de poorten open en is jong en oud welkom om het seizoen te komen openen.

Het stadion is geopend en op het voorterrein is er, in de verschillende zones, weer van alles te doen en te beleven. Denk daarbij aan voetballen in de voetbalzone, springen op de opblaasbare hindernisbaan en genieten van het uitzicht in de Sky-Watch.

Voor het eerst in jaren wordt er een oefenwedstrijd toegevoegd aan het programma van de open dag. Om 14.30 uur start in het Polman Stadion de wedstrijd tegen Jong Ajax, de kampioen van de eerste divisie 2017-2018. Vlak voorafgaand aan de wedstrijd worden de nieuwe spelers voorgesteld.

Tijdens de open dag van Heracles Almelo is de catering met het grote bijbehorende terras in handen van supportersvereniging Hart voor Heracles. Daaromheen staan kramen van Hart voor Heracles, BiancoNero, Black White Army en Locals 1903.

Waar speelt Heracles in de voorbereiding tegen? 7 juli Almelose Selectie - Heracles Almelo (14.30 uur bij AVC Heracles), 8 juli SV Meppen - Heracles Almelo (15.00 uur, HerzlakeI), 14 juli FC Emmen - Heracles Almelo (14.30 uur, RKSV Bornerbroek), 15 juli Heracles Almelo - Jong Ajax (14.30 uur, Polman Stadion), 20 juli Sportfreunde Lotte - Heracles Almelo (16.00 uur, Billerbeck), 21 juli Preussen Munster - Heracles Almelo (14.00 uur, Billerbeck), 24 juli Heracles Almelo - FC Volendam (19.00 uur, ASV Aadorp), 25 juli Heracles Almelo - Almere City (19.00 uur, Polman Stadion), 28 juli Heracles Almelo - Kasimpasa (14.30 uur, DOS '37 Vriezenveen), 31 juli Heracles Almelo - Rosenborg BK (19.00 uur, Polman Stadion).


Meer informatie staat op www.heracles.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden