Foto: Robin Hilberink DTCT

Zeven keer de Summer Sounds: Bölke Open Air opent reeks avonden

ENSCHEDE - De Oude Markt in Enschede staat deze zomer zeven keer in teken van de Grolsch Summer Sounds. Elke avond heeft een andere muziekstijl.

Traditiegetrouw opent Bölke Open Air op donderdag 19 juli de Grolsch Summer Sounds. Het publiek kan deze avond genieten van diverse acts, dragqueens en de huis dj's van het Bölke draaien hun favoriete mix.

Remember The Time brengt zaterdag 21 juli een combinatie van oude en nieuwe R&B en hiphop. Deze avond zijn te zien en te horen dj Rob Manga en het Remember the Time dj-team. De hoofdact is Kriss Kross Amsterdam. Deze act is mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met Poppodium Twente/Metropool.

Broodje Aap zal de reeks Grolsch Summer Sounds op donderdag 23 augustus afsluiten. ''Het wordt een avond vol spektakel met de diverse performers en acts'', zo laat de organisatie weten. Voor het eerst staat er ook een band op Broodje Aap: The Mauskovic Dance band komt met hun Afro-Caribische sound de Oude Markt in vuur en vlam zetten.
Andere avonden zijn op 26 juli Rico Latino XL, op 2 augustus Vrieler NL, op 9 augustus Enschede Rocks en op 16 augustus Nix Blues Night.

Al jarenlang zijn de Grolsch Summer Sounds een vast onderdeel in de zomeragenda van de binnenstad van Enschede. Dit gratis toegankelijke evenement op de Oude Markt is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede in samenwerking met Enschede Promotie en het Ondernemersfonds.

Meer informatie staat op www.grolschsummersounds.nl

Foto: Robin Hilberink-Tubantia

Meer berichten