Foto: Marije Weterings

'Bloot niet bijzonder': Kom naar open dag Ostana

ENSCHEDE - Naturistenvereniging Ostana houdt op zondag 3 juni een dag op haar camping. ''Een uitgelezen kans voor iedereen die graag geïnformeerd wil worden over een blootgewone camping. Alle deuren en ramen worden figuurlijk open gezet zodat bezoekers een goede en reële indruk krijgen van blootrecreatie'', zo laat Ostana weten.

De vereniging benadrukt dat iedereen die serieus geïnteresseerd is, van harte welkom is.
''Overigens is blootrecreatie helemaal niet zo bijzonder'', aldus Ostana over naaktrecreatie. ''Voor heel veel mensen is het heel gewoon om een sauna te bezoeken en te ervaren hoe heerlijk het is om daar bloot van te kunnen genieten. Op een camping is dat eigenlijk niet veel anders. Als het mooi weer is, gaan de kleren uit en is het een heerlijke ervaring om te kunnen zonnen en een briesje op je blote huid te voelen. Of lekker te kunnen zwemmen in de prachtige zwemvijver. En als het te fris wordt, trekt iedereen heel gewoon weer wat aan.''
Ostana noemt zichzelf ''een levendige, enthousiaste en vrolijke vereniging in de nabijheid van Het Rutbeek''. De camping heeft volgens Ostana een parkachtige uitstraling en ligt midden in de natuur. De geschiedenis van Ostana begint al in de jaren zeventig en sindsdien zijn honderden mensen lid en bezoeken regelmatig de camping om te kamperen met caravan, camper of tent of voor dagrecreatie.

De open dag van Ostana wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur aan de Oude Buurserdijk 201 in Enschede.

Zie ook de website www.ostana.nl

Foto: Marije Weterings

Meer berichten