De medewerkers van Gert de Olde Schoenen zijn helemaal klaar voor de loop-comfortdagen waarbij elke dag een schoenenmerk centraal staat.
De medewerkers van Gert de Olde Schoenen zijn helemaal klaar voor de loop-comfortdagen waarbij elke dag een schoenenmerk centraal staat.

Elke dag een schoenmerk centraal bij Gert de Olde Schoenen

ALMELO - Gert de Olde Schoenen aan de Bornsestraat 67 in Almelo houdt van dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 mei de loop-comfortdagen waarbij elke dag een schoenenmerk centraal staat.

Dinsdag begint Finn Comfort aan de aftrap. ''De leverancier heeft voor zowel dames als heren testmodellen meegenomen om te ervaren wat het grote voordeel van deze schoenen voor voetklachten kunnen zijn'', zo laat Gert de Olde weten. ''Tevens nemen ze de voetmeetapparatuur van Aetrex mee om de exacte voettype te bepalen en welke zooltjes hier weer het beste bij passen, om de voet zo optimaal te ondersteunen. Podotherapeut Astrid Bode is aanwezig voor een gratis voetscreening.''

Op woensdag is Fitflop van de partij. Dit merk, bekend van muilen en sandalen, heeft ook schoenen in de collectie. Dionne Groen, expert van dit merk, vertelt er alles over.

Op donderdag 17 mei is de beurt aan Verhulst Schoenen. ''Dit Nederlandse merk laat zich met modieus comfort en perfecte pasvorm de hele dag zien en horen.''

Vrijdag en zaterdag staat de lowa testparentrailer achter de zaak van Gert de Olde op de parkeerplaats uitgestald. Dit testcentre van lowa heeft veel modellen bij zich die allemaal getest kunnen en mogen worden. Onder leiding van stadsgidsen van het Wevershuisje Almelo kan men aan een historische route door de binnenstad van Almelo deelnemen. De mooiste straatjes en panden van Almelo laat men zien, over zowel verhard als onverhard terrein. ''Dus een optimale mogelijk om geheel vrijblijvend de modellen van lowa te proberen.'' De begeleide wandeltochten starten om 11.00 en 14.30 uur. Verstandig is het om een uur voor aanvang van de begeleide wandeltocht aanwezig te zijn om de gewenste schoenen te kiezen in de trailer. Onderweg zal er voor een kop koffie of thee worden gezorgd op het terras van het Wetshuys. ''Natuurlijk bent u ook vrij om op eigen gelegenheid schoenen te testen. De route ligt klaar. Op vrijdag is ook Podotherapie Oost-Nederland, met medewerkster Iris Boogerd, aanwezig voor de gratis voetscreening.

Zaterdag 19 mei is Ramon den Uijl van Joya aanwezig met testparen, om de eigenschappen van deze schoenen te laten proberen. ''Bij vele klachten als hiel-, enkel- en voorvoetklachten kunnen deze schoenen de oplossing bieden.'' Schoenmakerij Flink (Nederlands en wereldkampioen schoenmaker) poetst deze zaterdag voor iedereen die maar wil de schoenen totdat ze weer als nieuw zijn. Ook zijn deze zaterdag de pedicures Bernadette en Irma van MC De Kolk aanwezig voor voetbehandelingen.

Meer berichten