Logo thuisintwente.nl


Burg Hülshoff.
Burg Hülshoff.

Het voorjaar begint pas na bezoek aan Gartenträume

Havixbeck - Bij de tuinbeurs Gartenträume in Havixbeck van 19 tot 21 mei bij Burg Hülshoff staan meer dan tachtig standhouders. ''U wilt uw tuin een nieuw uiterlijk meegeven, oude elementen vervangen voor nieuwe of alleen uw tuin, terras of balkon klaarmaken voor de zomer? Dan bent u bij Gartenträume aan het juiste adres.''

Dat zijn de woorden van de organisatie van deze druk bezochte beurs. ''Ontdek de parkomgeving rondom het waterslot, geniet van sfeervolle muziek en loop langs de prachtig omgeven stands van onze deelnemers'', zo gaat het verder. ''Of u nu op zoek bent naar de laatste innovaties op het gebied van tuintechniek, decoratie, buitenmeubelen, bijzondere planten of zonbescherming voor op het terras; voor iedere tuinliefhebber is er wel iets te ervaren. Met een tour over het park wordt het duidelijk dat het gebruik van de tuin als buitenkamer en als eigen rust- en wellnessplek in de buitenlucht steeds geliefder wordt. Wie zit er in de zomer nu niet graag buiten, omgeven door geurende bloemen en zoemende insecten en geniet van het mooie weer?''

Het Gartenträume Treff is een eiland omgeven door rust en ontspanning met zit- en ontspanningsmogelijkheden en een leeshoek met tuinboeken en tuinmagazines. Het is tevens een plek voor inspiratie en interactie. Hier presenteren experts op alle drie de dagen de laatste tips en tricks en staan lokale ondernemers klaar met raad en daad. Met een speurtocht kunnen ook de jongste bezoekers de beurs ontdekken. Een kruidenprijsvraag met prijzen rondt een bezoek aan Gartenträume af.

Gartenträume is open op zaterdag 19 mei van 10.00 tot 19.00 uur. Op zondag 20 mei is iedereen welkom van 10.00 tot 19.00. Maandag is de beurs ook open wel van 10.00 tot 18.00 uur.

Burg Hülshoff ligt aan Schonebeck 6 in Havixbeck. Dat niet eens een uurtje rijden vanaf Enschede.

De entreeprijzen voor Gartenträume zijn voor volwassenen 9 euro. 65 jaar en ouder? Dan is de entree 8 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 1 euro en kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Tip: Online tickets zijn goedkoper dan aan de dagkassa.

Bezoek voor meer informatie en inspiratie de website van Gartenträume: www.gartentraeume.com

reageer als eerste
Meer berichten