Hulsbeekdag al voor de achtste dag

OLDENZAAL - Recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal staat zondag 8 april in het teken van de achtste editie van de Hulsbeekdag. Alles speelt zich af rond en ook op de grote recreatievijver, stranden en ligweides. De gratis dag duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

''Al maanden zijn we bezig met de organisatie van de Hulsbeekdag. Elk jaar willen we er een spektakel van maken, zo ook dit jaar. Samen met horeca- en recreatiebedrijven op het park, de vele verenigingen die er gebruik van maken, laten we het publiek Het Hulsbeek beleven", vertelt parkmanager Rob Beverdam.
De Hulsbeekdag is een belevenis voor jong en oud met een bonte programmering in het groen. De dag staat bekend om de ontspannen sfeer. Een niet te versmaden aanbod uit de keuken mag op het festivalterrein niet ontbreken. Er zijn diverse foodtrucks en eetkraampjes op het terrein. Lekker picknicken met je eigen meegebrachte eten kan natuurlijk ook. Daarnaast staan er diverse organisaties uit de regio met allerlei leuke, informatieve en creatieve stands.

In en rond de vijvers zijn diverse outdoor activiteiten zoals 4x4 rijden, kajakken, mountainbiken, pony- en quad rijden. Ook kun je genieten van een rondvaart door de reddingsbrigade Wierden.
Daarnaast kan men kennis maken met de diverse verenigingen die actief zijn op Het Hulsbeek, zoals de Oldenzaalse Wielerclub, Het Twentse Ros en (beach)volleybalvereniging Pollux. En worden diverse demonstraties gegeven, als mini powerboats, vliegeren, trainen politiehonden, schapendrijven en duik-/reddingszwemmen.

Parkeren kost 2 euro.

Meer berichten