Karpaten barst weer los: maak kans op kaarten

AHAUS - Karpaten barst weer los. ''Bezoekers kunnen zich nu al verheugen op een supergaaf programma'', zo laat het team Karpaten weten dat in Ahaus, vlak over de grens, de tenten opslaat. In de gevarieerde line-up staan in totaal zeven live bands, 32 dj's en zes live acts.

Het team Karpaten is enorm in zijn nopjes met de komst van de band Das Wunder, die op de finaledag van de 56ste editie van 'Tanz in den Mai' zal optreden. De band bestaat uit voormalige leden van Luxuslärm en actuele muzikanten van Culcha Candela. Liefhebbers van Duitse rock kunnen hun hart ophalen.

In het wederom fraai ingerichte tentendorp van ruim 5.700 vierkante meter heeft het team Karpaten er ook voor gezorgd dat er niet alleen uitgelaten gefeest kan worden, maar dat er ook voldoende ruimte is om je met je vrienden te amuseren.

De opening in het paasweekend (31 maart en 1 april) start net zo heftig als dat het festival eindigt bij 'Tanz in den Mai', met dj's, live artiesten en live bands. Dit jaar zijn er ook optredens van Anna Maria Zimmermann, Mia Julia, Charly Lownoise, de Wildstylez, het Königliche Hofbräuregiment en nog veel meer muzikale beroemdheden. Met dj Fosco is zelfs een bekende dj van Helene Fischer op Karpaten Beach te gast. Als live bands kan je de entertainers van de Big Maggas en de compleet nieuw samengestelde band SMILE verwachten.

Zaterdag 31 maart om 18.45 uur wordt begonnen met de Maigang. In de live arena wordt 3,5 uur gefeest. Al tijdens de Maigang is er een optreden van de band Big Maggas en de Unterkrainer Brassband. Vanaf 21.00 uur opent de normale avondkassa. Dan zullen onder anderen Rob Toonen en Charly Lownoise in Studio K voor een festivalsfeer zorgen. In de live arena treedt ook Anna Maria Zimmermann live op.
Paaszondag 1 april start Karpaten om 21.00 uur met het thema '1Live Charts Party'. Optredens zijn er onder meer van Chaos Team, Gentleman D, de band Smile, dj Fosco en het team van Radio 1Live met de dj's Jan-Christian Zeller en Tobi Schäfer.

Avondkassa en voorverkoop
Er ziijn drie manieren 's avonds bij Karpaten om te feesten:
-Je bent al bij de Maigang aanwezig en feest met dertienhonderd andere bezoekers vanaf 18.45 uur.
-Je gebruikt de normale avondkassa vanaf 21.00 uur.
-Je koopt vooraf een e-ticket om zo op prime time zeker 15 minuten eerder het feestgedruis in te duiken.

Met de discobus naar Karpaten
Veel Nederlandse busbedrijven rijden met een discobus naar Karpaten. Meer informatie staat op www.karpaten-online.de.

De festivaldatums zijn 31 maart en 1, 7, 14, 21, 28 en 30 april. De toegang is vanaf 18 jaar
De entree tot 22.30 uur is 5 euro en daarna 10 euro. Voorverkoopkaartjes kosten 8 euro.


Doe mee en maak kans op kaarten!
Lezers van Thuis in Twente maken kans op twee van de tien vrijkaarten voor de grote opening (de Maigang) op zaterdag 31 maart. Deze avond begint om 18.45 uur. Daarna is het 3,5 uur gratis drinken en eten.
Al tijdens de Maigang is er een optreden van de band Big Maggas en de Unterkrainer Brassband. Vanaf 21.00 uur opent de normale avondkassa. Dan zullen onder andere Rob Toonen en Charly Lownoise in Studio K voor een festivalsfeer zorgen. In de live arena treedt ook Anna Maria Zimmermann op.
Kans maken op vrijkaarten? Dat is heel makkelijk: stuur een e-mail naar thuisintwente@persgroep.nl. Vergeet niet jouw naam, adres en e-mailadres te vermelden. Zet in het onderwerpveld 'Karpaten'.

Meer berichten