Ten Tusscher aan de Oldenzaalsestraat 340 in Enschede zet van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 maart alles in het teken van de E-biketestdagen.
Ten Tusscher aan de Oldenzaalsestraat 340 in Enschede zet van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 maart alles in het teken van de E-biketestdagen.

E-biketestdagen bij Ten Tusscher

ENSCHEDE – De E-biketestdagen van Ten Tusscher is al sinds een aantal jaar een groot succes. Volop fietsen om proef te rijden, het nieuwste aanbod voor het komende jaar, alle tijd voor deskundige advisering en ook nog eens mooie aanbiedingen. Ook in 2018 is deze fietsenspeciaalzaak er weer klaar voor. Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 maart staat alles aan de Oldenzaalsestraat 340 in Enschede in het teken van de E-biketestdagen.

"De E-bike is een van onze specialisaties", vertelt Martijn Kip bij Ten Tusscher. "Daarbij richten we ons niet op één hoofdmerk. Wij hebben zoveel topmerken in huis, dat we met een gerust hart objectief kunnen zijn. Met merken als Cannondale, Gazelle, Trek, Specialized, Pegasus, Batavus, Giant en nog veel meer vraagt de klant bij ons nooit mis. En we blijven ook nog eens uitbreiden. Dit jaar zijn Kettler en Flyer bij ons nieuw als e-bike. Samen met de klant vinden we altijd de beste combinatie."

Dat is natuurlijk het hele jaar door zo. Toch zijn de testdagen extra aantrekkelijk. "We zijn er weer vroeg bij dit jaar. Dat betekent dat we als eerste de mooiste nieuwtjes kunnen laten zien. Zo heeft Bosch belangrijk nieuws met de verbeterde Active Line middenmotor en de Powertube batterij. Wij kunnen proefritten met beide producten aanbieden. Speciaal voor de testdagen hebben we de beschikking over extra testmateriaal. We hebben zo'n honderd testfietsen staan en hoeven dus geen 'nee' te verkopen.als het om een proefrit gaat."

De mogelijkheid van testritjes op de nieuwste modellen plus de deskundige advisering trekken klanten uit een wijde omgeving. "Een autorit van 50 of 60 kilometer hebben veel mensen wel over voor goede service en advies. Dat merken we elk jaar weer. De ruime keus speelt natuurlijk ook een rol. Je kunt bij ons eerlijk en objectief vergelijken tussen echte topmerken. Dat spreekt zich ook rond, de mond tot mond reclame doet voor ons goed werk."

De ruime keus en klantvriendelijkheid worden aangevuld met een mooi aanbod. Wie gedurende de e-biketestdagen een elektrische fiets aanschaft, krijgt er de verzekering bij cadeau. "Met deze casco optimaal verzekering ben je vijf jaar perfect verzekerd. Dit vertegenwoordigt dan ook een aankoopvoordeel van 495 euro. Van een mooie fiets wil je graag lang gebruik maken en dan geeft zo'n verzekering een goed gevoel."

Voor oriëntatie op sportieve, technisch hoogwaardige, eigentijdse en betrouwbare e-bikes van diverse topmerken zijn de testdagen van Ten Tusscher een goed startpunt: woensdag en donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten