Kimberly Klaassen heeft in haar modezaak Trentz oog voor mode en uitstraling voor dames met een maatje meer.
Kimberly Klaassen heeft in haar modezaak Trentz oog voor mode en uitstraling voor dames met een maatje meer.

Trentz in Wierden: frisse mode met maatje meer

WIERDEN - De iets vollere vrouw staat als schoonheidsideaal volop in de belangstelling. In de modellenwereld wordt actief gezocht naar vrouwen met een maatje meer. Op televisie is daarvoor zelfs een wedstrijd te zien. Kimberly Klaassen heeft al sinds een aantal jaar oog voor mode en uitstraling voor dames met een maatje meer. In haar winkel Trentz 'Fashion for You' is een aantrekkelijke collectie mode in de maten 40 tot 60 te vinden.

Trentz is sinds ruim twee jaar gevestigd aan het Kerspel 2. De fraaie winkel is het resultaat van gestaag groeiend succes. "Ik ben begonnen in een schuurtje bij huis, maar dat was al snel ongeschikt. Vervolgens heb ik ongeveer een jaar bij een andere winkel in gezeten, dat was in Goor. Eind 2015 ben ik naar deze locatie verhuisd en dat bevalt heel goed. De reacties blijven heel positief en daar ben ik blij mee."


Door de eigen inkoop heeft Trentz kleding te bieden die net even anders is. Klaassen zorgt voor een verrassend assortiment waarin frisse kleuren opvallen. "Gelukkig is er de laatste jaren veel veranderd in de modewereld. De mogelijkheden voor de wat vollere vrouw zijn veel interessanter dan vroeger. Toen was er vooral keus uit 'veilige' en wat gedekte kleding. Tegenwoordig mag het allemaal veel uitbundiger en daar kies ik in Trentz met overtuiging voor. Ik ben altijd op zoek naar frisse kleding voor een breed publiek. Mijn winkel is voor iedereen. Van jong tot oud en van de echte durfal tot meer klassiek ingesteld", zo laat ze weten.

De nieuwste mode voor het voorjaar van 2018 is voor een deel al binnen. Klaassen is blij met de tinten die het dit jaar gaan doen. "De modewereld kiest dit voorjaar voor vrolijke kleuren. Er zit vooral veel rood in. Dat past helemaal bij mijn winkel. Voor Trentz ben ik altijd op zoek naar de beste combinatie van kwaliteit, pasvorm en uitstraling voor een redelijke prijs. Met alle vrolijke tinten van dit jaar had ik ruime keus."


Trentz is een winkel waar de goede service, de ruime keus in 'het maatje meer en het unieke karakter van het assortiment de belangrijkste peilers onder het succes zijn. De hele maand maart wordt daar nog een aantrekkelijk verkoopargument aan toegevoegd. "Om de mensen voordelig kennis te laten maken met de nieuwe voorjaarscollectie, geef ik bij aankopen een kortingsbon weg. Wie vanaf 39,95 euro iets koopt krijgt een bon voor 10 euro korting cadeau. De korting kan voor de gehele collectie worden gebruikt, dus ook voor de net binnengekomen mode."

Meer berichten