Andy Borg, Die Jungen Zellberger en Graziano Faccini.
Andy Borg, Die Jungen Zellberger en Graziano Faccini.

Koop nu kaarten voor Andy Borg in openluchttheater Brilmansdennen in Losser

LOSSER - De kaartverkoop voor het grote Open Air op 9 juni in openluchttheater Brilmansdennen in Losser loopt al prima. Wat wil je ook met een ster als Andy Borg. Andy komt niet alleen naar de vier uur durende Stadlavond. Graziano Faccini en Die Jungen Zellberger zijn ook te gast.

''Het schitterende openluchttheater is voor dit grote muziekspektakel een locatie waar we in Losser trots op kunnen zijn'', zegt organisator Hans Spit. ''Het is fantastisch gelegen met een geweldige akoestiek in de prachtige bossen direct buiten Losser. Het muziekspektakel vindt plaats op een verhoogd podium, en er zullen door spit stoelen worden geplaatst, waarbij een ieder goed zicht heeft op het podium.''

Tijdens het concert in Losser brengt Andy Borg een uur lang zijn grote hits ten gehore. Spit: ''Die Jungen Zellberger staan in het Zillertal en ver daar buiten bekend als populaire en zeer geliefde volksmuziekgroep en zullen in Losser voor de nodige volksmuziekpower gaan zorgen. En Graziano Faccini behaalde als 4-jarige kinderster alle prijzen binnen die er te vergeven waren in de Zecchino d'oro, de grootste zangwedstrijd voor kinderen op de Italiaanse televisie. Tijdens dit Open Air zal hij talrijke van zijn grootste hits zingen en afsluiten met Time To Say Goodbye.''

De presentatie voor deze open air is in handen van Gert Jan Oplaat. In zijn vrije tijd doet Oplaat aan cabaret en zang. Met Het Brookduo geniet hij bekendheid in de regio.

De muzikale avond op 9 juni duurt van 19.30 tot 23.30 uur. Parkeren is gratis. De gehele avond is er in het theater catering aanwezig.

Kaarten zijn te koop bij Primera Marcel in Losser en via www.volksmuziek-events.nl.

Meer berichten