Doe met de Herakids mee aan het FIFA18-toernooi in de eBox.
Doe met de Herakids mee aan het FIFA18-toernooi in de eBox. (Foto: Joris Dieterman)

Meld je nu aan voor het Herakids FIFA18-toernooi

Almelo - Het Herakids FIFA18-toernooi in de eBox is in februari op drie woensdagmiddagen gepland. Elke editie kunnen 32 Herakids meedoen en kans maken op leuke prijzen, zoals Console Skins en gratis wedstrijdkaarten mét een bezoek aan de eBox.

Natuurlijk is Bryan Hessing, de eSpeler van Heracles Almelo, er ook bij. Nog geen lid van de gratis KidsClub van Heracles Almelo? Meld je aan via www.herakids.nl.

Wanneer zijn de toernooien?

De toernooien zijn gepland op de volgende data en starten om 15.30 uur. Elk toernooi duurt tot ongeveer 18.00 uur.

- Woensdag 14 februari
- Woensdag 21 februari
- Woensdag 28 februari

Het toernooi speel je met club- of landenteams en wordt gespeeld op PlayStation4. Er wordt gespeeld in poules, waarbij de nummer van elke poule doorstroomt naar de knock-outfase.

Wat zijn de regels?

- Het betreft een 1 tegen 1 toernooi.
- Deelnemers mogen hun eigen controller meenemen, maar dit hoeft niet.
- Spelers die niet aanwezig zijn bij hun console op de aangegeven starttijd, verliezen de wedstrijd automatisch met 0-3.
- Bij fraude, valsspelen en elke andere vorm van oneerlijk voordeel behalen ten opzichte van de rest van het spelersveld is de toernooileiding gerechtigd elke mogelijke straf uit te delen welke zij redelijk achten.
- Een beslissing/bepaling gemaakt door de toernooileiding is te allen tijde bindend en kan enkel door de toernooileiding zelf veranderd of ongedaan gemaakt worden.

Aanmelden

Het mogelijk om je op te geven voor dit toernooi. Je geeft daarbij twee voorkeursdata aan. Eind januari volgt een bevestigingsmail naar de deelnemers. Aanmelden kan op de website www.herakids.nl

Meer berichten