René van Meurs. Foto: Anne van Zantwijk
René van Meurs. Foto: Anne van Zantwijk

De rake grappen in hoog tempo van René van Meurs

ALMELO - De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt waar hij het publiek op donderdag 11 januari in Theater Hof 88 in Almelo graag over komt vertellen: Dingen die hij echt moet delen en dingen die zijn publiek echt moeten horen.

''Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks'' aldus Hof 88.
Ik beloof niks is een voorstelling over de zoekende generatie. René probeert antwoord te geven op de vraag 'Word je wie je echt bent, of word je steeds meer zoals anderen je het liefste zien?' Meer nog dan de eerste twee voorstellingen is Ik beloof niks daardoor een hilarisch, persoonlijk programma geworden, waar toch iedereen zich in herkent.
"Als je me tien jaar geleden had verteld dat ik thuis grappen zou schrijven, naar een theater zou rijden en die avond aan avond zou vertellen aan honderden mensen, dan had ik je voor gek verklaard. Zeker als je er bij zou zeggen dat er ook nog eens keihard om gelachen wordt. Ik vind het nog steeds een enorme eer dat er zoveel mensen nieuwsgierig zijn naar wat ik nu weer beleefd heb. Er is niets mooiers dan daarover te mogen vertellen en dan een schaterlach terug te krijgen" vertelt René. "In mijn huidige voorstelling durf ik mezelf meer te laten zien. Het blijft gek; hoe persoonlijker je bent, hoe meer mensen zich er in herkennen."

Al ruim tien jaar is René een van de vaste waarden van Comedytrain. Hij maakte twee door het publiek zeer goed ontvangen avondvullende programma's die hij speelde voor uitverkochte zalen, stond meerdere jaren op Lowlands en was regelmatig te zien in diverse televisieprogramma's. Zo groeide hij dankzij zijn oneliners bij het BNNVARA-programma Padoem Patsss uit tot een publiekslieveling.

De avond begint om 20.15 uur.
Kaarten kosten 17,50 euro en kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl

Meer berichten