Logo thuisintwente.nl


Verminder of stop haarverlies met Confident Haarzorg

door Confident Haarzorg - ENSCHEDE - De haarlasertherapie van Confident Haarzorg is de nieuwste manier om verschillende vormen van haarverlies te verminderen of te stoppen. Bij deze makkelijke en pijnloze methode vinden er geen chirurgische ingrepen plaats.


Door het gebruik van verschillende lasers wordt de bloedcirculatie en de talgproductie gereguleerd en worden slapende haarzakjes geactiveerd. In combinatie met de persoonlijk voor u geselecteerde producten zal de behandeling snel het gewenste effect opleveren.
Deze effectieve behandeling kan het haarverlies in 80 procent van de gevallen stoppen en zorgt voor 40 tot 60 procent toename van de haardichtheid.
Licht heeft een positieve werking op onze huid. Dit speciale laserlicht zorgt voor biologische en chemische reacties in de huid en haarfollikels. De energie van het laserlicht en de verschillende kleuren ledlicht verbeteren de hoofdhuid, bloedcirculatie en stofwisseling. Door de verbeterde doorbloeding en energiehuishouding gaan de haren sneller en dikker. De haarzakjes die inactief zijn, kunnen hier weer actief van worden. Op plekken waar weinig haargroei is, kan daardoor meer, langer en voller haar groeien.
De haarlasertherapie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De behandeling is effectief bij verschillende vormen van dun haar, haarverlies, eczeem, tinea captis, anemia en vormen van alopecia. De lasertherapie kan ook het herstel van haartransplantatie ondersteunen. De genezing zal beter en sneller verlopen.

Benieuwd of de haarlasertherapie geschikt voor u is? Kom dan gerust langs in onze salon voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Zie www.confidenthaarzorg.nl

reageer als eerste
Meer berichten