Logo thuisintwente.nl


Twee keer feestje met Sint in Wilminktheater

ENSCHEDE - Sinterklaas trakteert op zondag 3 december kinderen op twee feestelijke voorstellingen in het Wilminktheater in Enschede. Deze Sinterklaasvoorstelling 'Hoor de wind waait…' wordt gespeeld om 13.00 en 15.30 uur.

Natuurlijk neemt Sinterklaas zijn praatjespieten Pelota en Pepito weer mee naar het theater en ontbreekt ook de muzikale Pietenband niet. Samen met alle andere pieten gaan zij er een gezellig feestje van maken.
Thuis in Twente heeft via de Perspiet al een tipje van de sluier gekregen over de voorstelling: ''De dagen rond 5 december zijn voor alle kinderen in Nederland extra spannend'', aldus piet. ''Iedereen weet dat er een bijzondere verjaardag wordt gevierd. Maar waarom gaat dit jaar alles anders? Waar is de jarige sint? En wat gebeurt er buiten met het weer? Waarom wordt het alsmaar kouder en kouder en waait er zo'n stevige wind? Heeft het iets te maken met Jurre en Fleur, de kinderen die een apart verlanglijstje hebben gemaakt en niet kunnen wachten tot sint en piet op bezoek komen? Wat gebeurt er met de klok aan de muur in hun huiskamer? Het is allemaal heel vreemd en spannend. Toch wordt het nog veel vreemder als er aan de deur wordt geklopt en Jurre en Fleur eindelijk bezoek krijgen.''

Na de voorstellingen is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met Sinterklaas en zijn pieten.

Kaarten voor Sinterklaasvoorstelling 'Hoor de wind waait…' kosten 5 euro voor kinderen en 7,50 euro voor volwassenen.
Zie voor meer informatie www.wilminktheater.nl

reageer als eerste
Meer berichten