Logo thuisintwente.nl


Foto: Joris Dieterman

Heracles: Optimale voetbalbeleving voor jeugd

ALMELO - Heracles Almelo biedt woensdag 29 november Heracles Almelo de optimale voetbalbeleving voor jeugdige voetballers tot 15 jaar oud. Gedurende de Heracles Soccer Camps voetbalmiddag kunnen de deelnemers drie uur lang trainen als een échte Heraclied en dat op het veld waar het voor de huidige profs allemaal moet gebeuren.

Normaliter vinden de activiteiten onder de Heracles Soccer Camps-vlag plaats bij de regionale amateurclubs. Tijdens deze voetbalfestijnen wordt het sportcomplex, van de desbetreffende club, voorzien van een zwart-witte omlijsting en nemen de professionele trainers het heft in handen.

Het heft in handen nemen gaan zij zeker ook doen in het eigen Polman Stadion, waar de deelnemers vanuit de spelerstunnel het veld zullen betreden. Dit natuurlijk op de gebruikelijke beats van het opkomstnummer. Het enige wat ontbreekt is een uitverkocht stadion, maar iets te dromen moeten de jonge Heraclieden houden.

Tijdens de zeer gevarieerde oefenstof werken de voetballers aan hun techniek, maar maken ze bovenal heel veel plezier. Je hoeft niet de nieuwe Messi te zijn om mee te kunnen doen. Deelnemers, van zes vijftien jaar oud, worden in groepjes ingedeeld. Het ideale moment om in hét stadion te laten zien wat je in huis hebt.

Voor de liefhebbers is er ruim de gelegenheid om met spelers op de foto te gaan en die felbegeerde handtekening te scoren. Bij de kinderpersconferentie kunnen vervolgens alle vragen gesteld worden.

Dit voetbalfeest begint om 14:30 uur en duurt ruim drie uur. Voor 25 euro beleef je deze unieke ervaring. Maximaal tachtig kinderen zullen 29 november hun kunsten vertonen. Uiteraard is het stadion (tribune) toegankelijk voor bezoekers.

Vroege aanmelders kunnen niet wachten. Zo ook de zoon van Simone; "Hij heeft nu aan twee Soccer Camps meegedaan, een voetbalmiddag bij AVC Heracles en het Soccer Camp deze zomer bij Juventa'12 in Wierden. Dit wordt dus de derde keer, maar zo'n moment in het échte stadion; daar wil hij natuurlijk absoluut bij zijn." Fanatieke supporter Martin informeert telefonisch of de inschrijving van zijn jongste zoontje en diens vriendje al verwerkt is; "Even checken kan geen kwaad, zou zonde zijn als er onverhoopt iets mis gaat. Jochem heeft nieuwe voetbalschoenen gekregen, maar deze wil hij per sé in het stadion voor het eerst aan."

Meer informatie en inschrijven kan via de website heracles.nl/soccercamps

reageer als eerste
Meer berichten