Logo thuisintwente.nl


Vader en zoon Brok bundelen hun krachten om klanten snel te bedienen.
Vader en zoon Brok bundelen hun krachten om klanten snel te bedienen.

Brok: Woningen zelfs verkocht boven de vraagprijs

TWENTE - Brok Makelaars is bijna een jaar actief op de Twentse woningmarkt. Ben Brok (59) zette zijn bedrijf in Almelo voort onder de nieuwe naam Brok Makelaars samen met zijn zoon Ruud (30), die sinds kort fulltime in de makelaardij is gestapt. Vader en zoon Brok spelen met succes in op de sterk veranderende woningmarkt.

Ruim een jaar geleden besloot Ruud zijn carrière een wending te geven om in de voetsporen te treden van zijn vader. Na een jaar studeren en in de avonduren en weekenden bekend raken met het makelaarsvak kwam de overstap naar fulltime makelaar sneller dan verwacht.

Ruud: "Sinds onze start eind vorig jaar hebben we geprobeerd om veel ruchtbaarheid te geven aan de nieuwe naam Brok Makelaars. Wij merken nu al dat men ons steeds beter weet te vinden. Klanten waarderen onze transparante werkwijze, waarbij zij op voorhand precies weten wat zij van ons kunnen verwachten." In tegenstelling tot veel traditionele makelaars werkt Brok Makelaars niet met percentages. Brok Makelaars biedt klanten keuze uit standaard verkooppakketten tegen vaste tarieven. Deze aanpak slaat aan op snel veranderende woningmarkt.

Ben: "De markt is volop in beweging, in tegenstelling tot enkele jaren geleden. Woningen worden nu zelfs verkocht boven de vraagprijs. Het aanbod van woningen staat uitgebreid op internet, woningzoekers zijn kritisch en goed geïnformeerd.''

reageer als eerste
Meer berichten