Logo thuisintwente.nl


Brandweerman Sam. Foto: Levin den Boer
Brandweerman Sam. Foto: Levin den Boer

Meet & greet met kinderhelden in De Waarbeek

HENGELO - Pretpark De Waarbeek is voor de kids van 2 tot 12 een ware belevenis en ook ouders en grootouders hebben er veel plezier. In de maand augustus maakt men het bij De Waarbeek nog extra spannend. Op drie achtereenvolgende woensdagen maken bekende personages van de televisie hun opwachting. De vierde woensdag is gereserveerd voor een knallend Twents Zomercarnaval met vuurwerk tot slot. Wat is er nu mooier dan je geliefde televisiehelden in 'levende lijve' te kunnen ontmoeten.

De Waarbeek heeft drie van die kinderhelden uitgenodigd voor een meet & greet. Je mag zelfs samen op de foto.

"We dachten dat het voor kinderen mooi zou zijn om hun televisiehelden eens in het echt te zien", vertelt Maikel Rutgers bij De Waarbeek. "Woensdag 2 augustus komt Brandweerman Sam ons bezoeken. Deze moedige kindervriend met zijn blauwe tuniek en gele helm is al heel lang populair. In zijn meet & greet zal hij vast veel kinderhanden schudden. De week daarna komen Koning Koos, Sassa en Toto buurten. Geweldig toch? Heb je de hele dag al veel plezier gehad met alle attracties van De Waarbeek en dan kun je ook nog op de foto tussen de bewoners van het Zandkasteel! Buurman en buurman zijn het volgende hoogtepunt. Woensdag 16 augustus is het hun beurt. Ook dit kolderieke duo komt alleen voor ontmoetingen en de fotoshoot naar De Waarbeek. Ze komen geen van allen een show verzorgen, maar juist die ontmoetingen zijn natuurlijk uniek."

De waanzinnige woensdagen in augustus worden de 23ste besloten met het Twents Zomercarnaval. Met een grote vuurwerkshow zorgt De Waarbeek voor een passend einde.

Peter koehorst
reageer als eerste
Meer berichten