Logo thuisintwente.nl


Speelpark Hoge Boekel in Enschede wordt in augustus extra feestelijk met een ballonnenclown en een goochelaar.
Speelpark Hoge Boekel in Enschede wordt in augustus extra feestelijk met een ballonnenclown en een goochelaar.

Hoge Boekel nog spannender!

ENSCHEDE - Een bezoek aan Speelpark Hoge Boekel is altijd een feestje. Niet voor niets is het de gezelligste speelplek van Enschede. Voor kinderen van 2 tot een jaar of 12 staat het park vol met prachtige en spannende attracties. Ouders en grootouders beleven vanaf het zonneterras veel plezier.

In de maand augustus maakt 't Hoge Boekel het allemaal nog mooier. De zaterdagen worden extra feestelijk met mascottes, een ballonnenclown of een goochelaar.

"Ons speelpark is al sinds jaar en dag een fantastisch uitje voor de wijde omgeving", vertelt directeur/eigenaar Martijn Snippers. "Speelpark Hoge Boekel biedt een sprankelende mix van nostalgisch pretparkvertier en eigentijds speelplezier. Het is hier dagelijks een dolle boel, zelfs bij slechter weer want we hebben veel overdekte attracties. In de vakantie bieden we een geweldige uitlaatklep aan kinderen. Ze gaan uit hun dak op de trampolines, gillen van plezier op de bootspringschans, beleven een fantastisch avontuur aan de safari rit en kunnen heerlijk ravotten in het ballenbad. Voor elke leeftijd is hier wat te doen, vervelen is er echt niet bij. Vanaf het zonneterras heb je goed zicht op veel attracties zodat ook ouders en grootouders heerlijk kunnen ontspannen."

In augustus maakt Speelpark Hoge Boekel het nog spannender. Op de zaterdagen 5, 12, 19 en 26 augustus maken een ballonnenclown en een goochelaar hun opwachting. "De eerste en de derde zaterdag komt de ballonnenclown en hij neemt ook een paar bekende mascottes mee. Kinderen kunnen zich echt laten verrassen. De beide andere zaterdagen wordt er gegoocheld. Zo wordt een dagje uit bij ons nog spannender."

Peter koehorst
reageer als eerste
Meer berichten