Logo thuisintwente.nl


De nieuwe Subarua Impreza is zaterdag te zien bij Zuithof in Bornerbroek.
De nieuwe Subarua Impreza is zaterdag te zien bij Zuithof in Bornerbroek.

Subaru-dealer Zuithof in Bornerbroek: primeur nieuwe Impreza

BORNERBROEK - Subaru lanceert in het laatste kwartaal van dit jaar de volledig nieuwe Impreza. Nog voordat de auto eind van het jaar opduikt in de showroom bij de Subaru-dealers, is het model al in de maand juli bezig met een rondje Nederland.

Een selecte groep Subaru-dealers verspreid over het hele land mag de auto in die periode aan zijn klanten laten zien tijdens exclusieve sneak previews. Die van Subaru-dealer Zuithof in Bornerbroek wordt op zaterdag 15 juli gehouden.

Tijdens de bijeenkomst kunnen belangstellenden kennismaken met de nieuwe Impreza. Bij deze generatie ligt de nadruk niet op rauw vermogen en de capaciteiten om een rally te kunnen winnen, Subaru heeft zich bij deze Impreza gericht op veiligheid. Het model behoort tot de veiligste auto's in zijn klasse en zou straks, als de auto door EuroNCAP is getest, weleens DE veiligste auto in zijn klasse kunnen zijn, precies zoals hij dat in Japan en Amerika ook al is.

Het ongekend hoge veiligheidsniveau wordt bereikt door een breed scala aan voorzieningen en technische slimmigheden. Meest in het oog springend is EyeSight, een systeem dat werkt als een extra paar ogen voor de bestuurder en ingrijpt als er gevaar dreigt. Tevens zijn standaard aanwezig Symmetrical All Wheel Drive voor maximale grip ongeacht de omstandigheden en de compacte boxermotor die onder de auto schuift in plaats van in het interieur bij een frontale aanrijding.

Belangstellenden die op zaterdag 15 juli en dus nog ver voor de officiële marktintroductie in november kennis willen maken met de nieuwe Subaru Impreza, kunnen zich aanmelden bij Subaru-dealer Zuithof in Bornerbroek.

reageer als eerste
Meer berichten