Logo thuisintwente.nl


In Dorf Münsterland vindt binnenkort een enorme hondenbeurs plaats. Twee dagen lang is er van alles te doen voor zowel de baasjes als de viervoeters.
In Dorf Münsterland vindt binnenkort een enorme hondenbeurs plaats. Twee dagen lang is er van alles te doen voor zowel de baasjes als de viervoeters.
e-mail en win

Kans op kaarten hondenbeurs in Dorf Münsterland

LEGDEN - Alles over de fascinerende wereld van honden wordt samengebracht op Hundemesse, de hondenbeurs, in Dorf Münsterland. Dit populaire evenement in het Duitse Legden vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Zowel in de hal als op het buitenterrein is van alles te bekijken en te doen, waarbij de hond de hoofdrol vervult.

Na het grote succes van vorig jaar, prolongeert de hondenbeurs met een nog groter en gevarieerder aanbod. Op zaterdag 15 en zondag 16 juli staat Dorf Münsterland van 11.00 tot 18.00 uur geheel in het teken van de hond.

Meer dan zestig exposanten zullen hun services en producten presenteren. De gehele dag kunnen hondenvrienden naar hartenlust shoppen en informatie opdoen over de nieuwste trends. Dit jaar ligt de nadruk op diergezondheid.

Er is ook een uitgebreid kaderprogramma met lezingen van bekende hondenexperts en demonstraties van nieuwe en oude hondensporten. Er zijn shows en workshops met de 'Filmpfoten' van de Luxemburgse Frauke Bossmann met Jaddog en het 'Hundekolleg Münsterland' met hun mobility-parcours. Doe verder mee aan de fotowedstrijd 'Summer-Dog' met dierenfotograaf Papagraf en win een professionele fotoshoot.

De populaire presentatrice Claudia Ludwig praat het programma aan elkaar. Op het podium zal zij dierenbeschermingsverenigingen en hun dieren in nood voorstellen. ''Misschien is dit wel de gelegenheid om eindelijk de bij u passende viervoeter te vinden'', zo laat de organisatie weten.

Bij de tombola zijn mooie prijzen te winnen. De opbrengst gaat naar een vereniging ter bescherming van dieren. Honden zijn op dit evenement natuurlijk bijzonder welkom. Wel moeten ze in het bezit zijn van een geldig dierenpaspoort.

Dorf Münsterland ligt aan de Haidkamp 1 in Legden. De beurs is zowel zaterdag 15 als zondag 16 juli open van 11.00 tot 18.00 uur.
De toegang voor volwassenen is 6 euro. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Alle overige informatie rondom de hondenbeurs is te vinden op de website www.diehundemesse.de.

Maak kans op vrijkaarten

Thuis in Twente heeft tien vrijkaarten gekregen om te verloten onder lezers. Kans maken op twee van deze tien kaarten? Stuur dan een e-mail naar thuisintwente@persgroep.nl. Zet in het onderwerpveld 'Hondenbeurs' en vermeldt verder uw naam, adres en e-mailadres.

1 reactie
Meer berichten