Logo thuisintwente.nl


De Artland Golfclub is niet eens zo heel ver over de grens en trekt mede daarom ook flink veel Nederlanders. Thuis in Twente mag tien greenfees weggeven.
De Artland Golfclub is niet eens zo heel ver over de grens en trekt mede daarom ook flink veel Nederlanders. Thuis in Twente mag tien greenfees weggeven.
e-mail en win

Kans op greenfees bij Artland Golfclub

ANKUM - ''De vele Nederlandse golfers die de Artland Golfclub bezoeken zijn zeer enthousiast en omschrijven hun bezoek als één van de absolute hoogtepunten op de golfreis in Duitsland. De positieve feedback die wij ontvangen is stimulerend en hartverwarmend.'' Dat zijn de woorden van de Artland Golfclub, dat in het Duitse Ankum ligt (een uurtje rijden over de grens).

''Dames-, heren- en seniorenteams nodigen wij graag uit eens kennis te komen maken met onze baan, de schitterende omgeving en gezellige faciliteiten'', zo laat de club weten die hun vanwege het aantal Nederlandse golfers de website ook in het Nederlanders heeft vertaald. ''En iedereen is welkom voor een afsluittoernooi, een wedstrijd of gewoon een golfronde.''

''De Artland Golfclub garandeert u een ontspannen tijd en biedt daarnaast nog een scala aan arrangementen, ook geheel op maat gesneden. Uw wensen worden door ons gehoord en professioneel ingevuld. Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen na de golfronde? Wij verzorgen graag uw drankjes of unieke etentje, zowel in het restaurant als op het midden in de natuur gelegen terras.''

De golfclub geeft een voorbeeld van een arrangement in de zomermaanden: Op vrijdagmiddag teetime vanaf 12.00 uur, koffie met gebak, een achttien holes greenfee en een tweegangendiner voor 39 euro.

Regelmatig houdt de golfclub toernooien, waarvan er veel 'open' zijn en dus ook toegankelijk voor niet-leden. Hiervoor hanteert de club een extra gereduceerde greenfee.

''Het aantal Nederlanders dat de weg naar Artland Golfclub weet te vinden, groeit gestaag. De gezellige mix van Nederlandse en Duitse spelers zorgt niet zelden voor leuke, interessante gesprekken en het kennis maken met een stukje cultuur van beide buurlanden.''

Meer informatie? Stuur een e-mail naar petrus.hofkens@osnanet.de of kijk op de website de van de golfclub: www.artlandgolf.de

Maak kans op gratis greenfees

Thuis in Twente mag tien greenfees verloten. Kans maken op twee van de tien greenfees? Stuur dan een e-mail naar thuisintwente@persgroep.nl. Zet in het onderwerpveld 'Artland Golfclub' en vermeldt verder uw naam, adres en e-mailadres.

6 reacties
Meer berichten