Logo thuisintwente.nl


Bij De Waarbeek is het altijd leuk voor jong en oud. En in de zomer kan er zelfs worden geschaatst. Foto: Carlo ter Ellen/Tubantia
Bij De Waarbeek is het altijd leuk voor jong en oud. En in de zomer kan er zelfs worden geschaatst. Foto: Carlo ter Ellen/Tubantia

De Waarbeek: schaatsen in hartje zomer

HENGELO - Pretpark De Waarbeek staat bekend om onbezorgd familieplezier. Voor kinderen is het puur genieten in spannende attracties en voor ouders en grootouders komen mooie herinneringen boven. De Waarbeek combineert onverwoestbare klassiekers als botsautootjes, een rodelbaan, spoortrein en waterfietsen met spannend kermisvertier en verrassende nieuwtjes. Zo kun je er deze zomer zelfs schaatsen.

"Ons pretpark is voor ouderen een heerlijk nostalgisch uitje en voor kinderen een energiek en spannend avontuur", weet Maikel Rutgers bij De Waarbeek. "Wij bieden de beste attracties uit een rijke kermishistorie en zoeken tegelijk naar gekke bijzonderheden. Voor kinderen zijn attracties als onze rups, de sky flyer of de eendenmolen al sinds jaar en dag gewilde trekkers. En met name grootouders kijken daar met de nodige herinneringen naar. Met actietoppers als bijvoorbeeld venture river of de nautic jet gaan we ook met de tijd mee. Voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar is dit absoluut een pretparadijs."

Met de schaatsbaan voegt De Waarbeek deze zomer vanaf 8 juli een dimensie toe aan die pret. Jong en oud kan hier de ijzers onder binden en lekker koel gaan zwieren. "Best een beetje gek, schaatsen in de zomer. Dat is precies wat we wilden. De voormalige automatenhal bij de ingang stond nog steeds leeg. We zochten naar een invulling en hebben die nu gevonden. Schaatsen kun je huren of zelf meenemen. Een ijsje kon je bij ons altijd al kopen. Nu krijgt ijspret bij De Waarbeek nog een extra betekenis."

reageer als eerste
Meer berichten