Logo thuisintwente.nl


Maak vrienden op Boulevard Outdoor

WIERDEN - Eindelijk: bijna is het zaterdag 1 juli. Dat vindt Boulevard Outdoor plaats zoals we de afgelopen weken al uitgebreid hebben belicht in Thuis in Twente.

Plaats van handeling is het Lageveld in Wierden. Er is die dag van alles te doen. Zo is er héél veel muziek voor liefhebbers van verschillende muziekstijlen.Die artiesten staan op de Dangerouzmind-stage (hardstyle), So90's-stage (retro), de Feestkeet (Nederlandstalige knallers), het Speelbos (techno) en de mainstage met artiesten als Ali B, Diggy Dex, Freddy Moreira en The Partysquad.

De organisatie van Boulevard Outdoor geeft tien redenen aan om het festival niet te missen:

1. Dit jaar is er weer een te gekke maar ook diverse line-up. Onder anderen Ali B, The Partysquad en Freddy Moreira zorgen voor een onvergetelijke dag.

2. Festivals zijn de perfecte aangelegenheid om je muzikale horizon te verbreden en iets nieuws te proberen. Zoek de Secret Area and be suprised.

3. Niet helemaal tevreden over jouw festival outfit? Op de treasures-markt kan je vast iets vinden om jouw outfit te redden.

4. Laat je verrassen door alle verschillende area's, niets is te gek. Doe mee aan het NK piñata slaan of stuur een kaartje naar een vreemde.

5. Wereldberoemd in Nederland is Harry de Hengst. Waag een ritje op deze wilde hengst en zorg dat je niet valt.

6. Wat is een festival zonder gezelligheid? Gelukkig is op dit regionale festival gezelligheid in overvloed. Met vrienden, nieuwe vrienden maken.

7. Kan het je maar niet hard genoeg gaan. Breng dan een bezoek aan de Dangerouzmind stage. Hier ga je keihard.

8. Door al dat dansen kan je buik gaan rommelen. Gelukkig is er op Boulevard Outdoor een heuse foodstreet aanwezig waar iedereen wat lekkers kan vinden.

9. Wij houden van oude hitjes, jij ook? Dan is het So90's podium echt wat voor jou. Met Gerard Ekdom achter de knoppen kan niemand stil blijven staan.

10. Op Boulevard eindigen we altijd af met een spectaculaire eindshow waarbij vuurwerk, lasers, special effects en confetti je om de oren vliegen.

Boulevard Outdoor begint om 14.00 uur en duurt tot middernacht. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Meer informatie over Boulevard Outdoor en ook over de kaartverkoop staat op de website van het festival www.boulevardoutdoor.nl

Foto: Johannes Wassenaar

reageer als eerste
Meer berichten