Logo thuisintwente.nl


Theaterhotel Almelo fietst mee in de strijd tegen MS

ALMELO - In Almelo vindt op 30 juni de 'Mosselparty Almelo' plaats voor genodigden bij restaurant de Sociëteit, een van de drie restaurants van Theaterhotel Almelo. Om het mosselseizoen op een ludieke wijze te openen, houdt het Theaterhotel dit evenement en haalt het geld op voor een (lokaal) goed doel.

Dit jaar wordt gefietst voor 'Stop MS bij Romaike'. Tevens zal een deel van de opbrengst ten goede komen aan onderzoek naar het voorkomen van MS bij kinderen.
Op 29 juni vertrekt een team van medewerkers van het Theaterhotel naar Yerseke om mosselen op te duiken en deze al 247,5 kilometer fietsend naar Almelo te vervoeren. Ter afsluiting van dit evenement worden donateurs uitgenodigd om de fietsers te verwelkomen en te genieten van de eerste, speciaal bereide mosselen. Dit jaar fietst het team voor de zieke Romaike Wolbers uit Almelo. Zij heeft een progressieve vorm van MS. Momenteel ondergaat zij een stamceltherapie in Rusland en voor haar nazorg is geld nodig. Ook zal een deel van de opbrengst naar het Erasmus MC in Rotterdam gaan, waar onderzoek wordt gedaan naar MS bij kinderen.

In het verleden haalde het Theaterhotel met de Mosselparty Almelo al veel geld op voor goede doelen zoals ruim 20.000 euro voor het Campagneteam Huntington en 15.000 euro voor de kinderafdeling van het ZGT.

Zie www.mosselparty-almelo.nl

reageer als eerste
Meer berichten